Kismutyesz_ kérdése:
Nektek mi a véleményetek egy olyan lányról akinek köszönök suliban, de csak mosolyog, és amikor facebookon kérdőre vontam nem írt vissza?
Figyelt kérdés
Pedig el olvasta. Csak mosolyog amikor meglát, de tuti nem úgy mintha tetszenék neki. 16/f ő 16/l (vagy 17, mert áprilisban született, és most másodikos, én elsős)2013. okt. 5. 15:57
1/11 anonim válasza:
Nem vagyok gondolatolvasó de elmondom mit gondol a lány.
Erről a bunkó gyerekről már halottam,azért nem is köszöntem neki de igazam volt mert facsbookon már őrjöng.
2/11 anonim válasza:
2 dolog miatt mosolyoghat:
Vagy tetszel neki vagy viccesnek talál a kinézeted miatt.
3/11 anonim válasza:
Köszönést illik viszonozni.Ennyi!Alap műveltség része.
4/11 A kérdező kommentje:
Első! A lány nem is ismer.
2013. okt. 5. 16:45
5/11 anonim válasza:
Végül is mindegy, egy facebookos letámadás után már úgysem fog mosolyogni sem...
6/11 A kérdező kommentje:
Illedelmesen kérdeztem rá.
2013. okt. 5. 18:35
7/11 anonim válasza:
Sztem nem érti a dolgot mivel nem is ismer v. beszéltetek már?Mert ha nem és facen az az első szavad,hogy miért nem köszönsz vissza hát....
Írj rá facen vmi értelmes szöveggel beszélgess vele.
8/11 A kérdező kommentje:
Sosem online... szerintem direkt csak nekem kapcsolta ki a chatet. Fura...
2013. okt. 5. 22:20
9/11 A kérdező kommentje:
Lövésem sincs, hogy hogyan kerülje hozzá közelebb.
2013. okt. 5. 22:20
10/11 anonim válasza:
Elöző vagyok.Sztem azért írj rá akkor is biztos,hogy elfogja olvasni.Amúgy lehet,hogy szégyenlős.Osztályodból vki nem ismeri akkor bemutathatna stb.....Sokat így nem nagyon tudok mondani.Neked kell érezni.Ez hülyén hangzik tudom. :/ Drukkolok. ;) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!