Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a velemenyetek?

Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
az olyan beteg kerdesekrol amikor a lanyok vagy fiuk kiirjak a leg haszontalanabb kerdeseket mint pl. Szerintetek szep vagyok vahy csunya gyokersegek es ezt csak azert irtam mert unatkozom otthon , ?
2013. okt. 6. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos, ha te mondod.
2013. okt. 6. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés pontosan miben is különbözik az olyanoktól?
2013. okt. 6. 19:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Hat koszi legalabb van kivel dumalni van kedced dumalni mert uncsizom csak irjon kort aki akar dumalni
2013. okt. 6. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy ennyi trollkodás van, jó, nyilván jól esik néha, meg minden, de van aki sportot űz ebből. Pedig ez az oldal nem erre lett kitalálva..
2013. okt. 6. 19:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat ez attol kulonbozik h en unatkozom es csak ugy irogatok es tanilok is melette es leszorom a konnyuveru nocskeket es szeretwm kibeszelni az embereket ib ennyi
 6/7 anonim ***** válasza:
jó majd fordítsd le nekem ezt az ékírást és válaszolok
 7/7 A kérdező kommentje:

Rendben megegyeztunk a lenyeg annyi h kibeszeljuk a konnyu veru lanyokat ;)

Juheee

2013. okt. 6. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!