Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
az olyan beteg kerdesekrol amikor a lanyok vagy fiuk kiirjak a leg haszontalanabb kerdeseket mint pl. Szerintetek szep vagyok vahy csunya gyokersegek es ezt csak azert irtam mert unatkozom otthon , ?2013. okt. 6. 19:01
2/7 anonim válasza:
Ez a kérdés pontosan miben is különbözik az olyanoktól?
3/7 A kérdező kommentje:
Hat koszi legalabb van kivel dumalni van kedced dumalni mert uncsizom csak irjon kort aki akar dumalni
2013. okt. 6. 19:03
4/7 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy ennyi trollkodás van, jó, nyilván jól esik néha, meg minden, de van aki sportot űz ebből. Pedig ez az oldal nem erre lett kitalálva..
5/7 A kérdező kommentje:
Hat ez attol kulonbozik h en unatkozom es csak ugy irogatok es tanilok is melette es leszorom a konnyuveru nocskeket es szeretwm kibeszelni az embereket ib ennyi
2013. okt. 6. 19:04
6/7 anonim válasza:
jó majd fordítsd le nekem ezt az ékírást és válaszolok
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben megegyeztunk a lenyeg annyi h kibeszeljuk a konnyu veru lanyokat ;)
Juheee
2013. okt. 6. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!