Mi a véleményetek rólam? (NEM kép) 16/L
Tizenhat éves vagyok, bakancsos lány, nem rocker, nem emós, teljesen átlagos. Intelligensnek mondanám magam, talán egy icipicit érettebbnek a korosztályomnál, már ami viszonyítási alapként az osztálytársaim szolgálnak. Visszahúzódó típusnak nem mondanám magam, nyitott vagyok mindenkivel, aki barátságosan közeledik, de magamtól sosem ismerkedem más emberekkel. Éppen ezért nem tudom, hogyan is kellene hozzáfognom a 'dologhoz.'
Van egy évfolyambeli (10.-es) fiú, a legjobb barátnőm osztálytársa, aki már kilencedik első pillanatától fogva nagyon tetszik, eddig be is értem a bámulásával (mert őszintén, nem hiszem, hogy lenne esélyem nála, nem vagyok a legszebb, legnagyobb-mellű, legalacsonyabb, hűdecuki típus), de most... hát, lépni szeretnék valamit. De nem nagyon tudom, hogyan is kellene hozzáfognom. Menjek oda hozzá a folyosón? Vagy köszönjek neki, esetleg kérjem meg a barátnőmet, hogy segítsen valahogy? Ti mit tanácsoltok? Nem félek a visszautasítástól, nem fogok belehalni, de nem szeretném a fiút kínos helyzetbe hozni.
Köszönöm, ha elolvastad.
Átlag.
A barátnőddel menj oda, ez jó ötlet.
Hű de alacsony nagycsöcsű cukimuki lányokat nem kedvelem...
Ha engem szeretnél ilyen módon becserkészni, egy elejtett mosoly (többször) is jó jel lenne, biztos lenne tököm is odamenni hozzád ez után :)
Ha nem veszlek észre, akkor jobb ha bnőd bemutat nekem, és utána keresed a társaságomat. Teremthetsz szituációt melynek eredménye képen beszélgetni kezdünk, (nekem jössz véletlenül, esetleg megállítasz valahol hogy mizu...bármi).
Attól hogy lány vagy, még nem gáz ha kezdeményezel, bár én hozzá vagyok szokva (24 évesen) hogy én udvarlok :)
hajrá!
24/F
Ha vigyorogsz még nem biztos hogy eléred a célodat :) De egy pár nap próbát megér. Ha nem látsz aktivitást a csávó részéről (merthogy pasi is lehet gyáva ha hiszed ha nem) :D akkor lépned kell, vagy patthelyzet alakul ki.
Előző voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!