Az miért van, hogy másképp megy a csajozás úgy, hogy látnak képet rólam a lányok vagy úgy, hogy nem látnak képet rólam?
Figyelt kérdés
Például, ha azon az fb-men ismerkedem idegen lányokkal, ahol nincs képem, akkos sokkal lazább, sikeresebb tudok lenni, míg ahol van képem, ott valahogy nem is tudom magamat adni, meg zavar, hogy ott aképem, jön az érzés, hogy biztos rondának tart a lány és így tök kedves vagyok nem olyan perverz meg pimasz, mint a kép nélkülin. Ja és való életben is ezért nem megy a csajozás, nem is merek kezdeméynezni sem, úgyis ronda vagyok, akkor meg mindek alázzam magam. Max odamegyek köszönök és szeva. :/2013. szept. 8. 17:29
2/5 anonim válasza:
Hát ilyen hozzáállással meg önsajnálattal, és sanyargatással nem is fog menni! Nem a hülye cicababáknál kéne próbálkozni, hanem a csendes, intelligens lányoknál, általában látni rajtuk, vagy ha van olyan ismerősöd, és beleszeretsz vagy valami. Olyan társat válassz amilyen te is vagy, és már láttam ronda mellett egy jóképe pasit vagy szép lányt látni. Szóval sosem tudhatod, hogy kinek mi a fontos, ne légy ilyen pesszimista!
3/5 A kérdező kommentje:
2-es hagyjál már jó! Tökre átlagos lányok sem jobbak, sőt! Nem értem miért jön mindenki azzal, hogy a szép lányok gonoszak meg szívtelenek! Velem pont néhány szép lány volt a legkedvesebb eddig, igaz tényleg sok a beképzelt, felszínes lány köztük.
2013. szept. 8. 17:36
4/5 anonim válasza:
Fogadd el a külsőd, és ne érdekeljen mások rólad alkotott véleménye, pláne az olyanok, amiket csak te találsz ki! Inkább azon agyalj, hogy te mit gondolsz őróla! :))
5/5 anonim válasza:
2. vagyok. Nem piszkálni akarlak, és nem is a külsőre értem, mert láttam már én ronda kis ribit, és szép normális lányt. De te tudod milyen kell neked, és hol kinél mivel lehet próbálkozni! Muszáj magadnak megoldani, nem lehet másokra bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!