Lányok nektek miért az egoista bunkók jönnek be?
Ma az egyik nagy csajozós haverommal voltam a városban és elég egoista paraszt módon beszélt egy lánnyal de a csapnak bejött.
Én meg nem tudok bocsátkozni már lassan 2éve igaz nem vagyok magas de eddig csak olyan lányoknál próbálkoztam akik nàllam alacsonyabbak.én 165cm vagyok.
Milyen tanácsot adnátok
1. Ezúton szeretnélek tisztelettel megkérni téged, hogy ne általánosíts.
2. Ha felszíneseknek szeretnél tetszeni, gyorsan nőjj meg, legyél pofátlanul jóképű és kőgazdag. Sportolj is, és öltözz "elegántosan".
3. Viccet félre téve, normális értelmi szintet megütő nőnemű légy zsigerből csattanós pofont oszt le egy tuskó férfiállatnak, pláne, ha egoista paraszt módon beszél vele. Az a csibe valószínűleg csinos és eszetlen. De csak taperolok a sötétben.
Nekem speciel nem az egoista bunkók jönnek be, mint ahogy minden normális lánynak.
Talán nem pirított cicababáknál kéne próbálkozni.
Nem próbálkozom ilyen lányoknál csak csodálkoztam hogy ez bejött a legtöbb lánynak akivel eddig láttam beszélni.Nem szeretnék általánosítani!
És sajna volt közöttük olyan is aki nekem tetszett de ezt a haverom nem tudta és nem is hibáztatom emiatt. De a lány aki nekem tetszett teljesen átlagosnak nézett ki és viselkedett akkor meg eléggé átment plázacicává mikor a barátommal láttam eggyütt, ez akkor össze is tört egy kicsit.Én meg nem vagyok se menő,nincs kockás hasam,de nem vagyok elhízva sem ,most így aktuális példának testalkatomra az éjjel nappal budapestes marcit tudnám felhozni.és arcra sem vagyok ronda ,még fotózás is jártam csak a magasságom feszélyez.Ja és koreográfus vagyok ez bejön szerintetek a lányoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!