Te melyik lehetőséget választanád?
Figyelt kérdés
Első : Osztálytárs (lány) velem egyidős(15),minden nap látom,nagyon aranyos :)
Második : Facebook-os kapcsolat 1évvel fiatalabb lányal,igazi képekkel,akit sokáig nem is láhatnék élőben :c..szintén tetszik és nagyon aranyos! :]
Ez a két választás áll előttem...nemtudom mitévő legyek :(
2013. szept. 4. 14:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem te k--ra kisgyerek vagy még és ha ennyi miatt választanád egyiket, vagy másikat, akkor inkább hagyd őket BÉKÉN!
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű. Facebookon kapcsolatot fenntartani (ha az olyat lehet valódi kapcsolatnak nevezni), hogy nem is látjátok sűrűn egymást, szerintem hülyeség azt választani. Az osztálytárs közelebb van, mindennap tudtok értekezni, találkozni.
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy azt aki ott van a közeledben.
4/6 anonim válasza:
Osztálytárssal kezdeni elég bátor döntés!
5/6 anonim válasza:
szerintem semelyik sem a legjobb döntés.nem akarok bunkó lenni,nem szeretnélek megbántani,kérlek ne sértődj meg,jó szándékkal írom. 1.:osztálytárs:szinte mindennap látjátok egymást egész nap kb,nem nagyon lenne téma egy idő után.mert évközbe a legtöbb dolog a suliba történik ugyebár,és ha mindig mindent tudtok egymásról,akkor miről beszélgettek majd?/tudom,nem csak erről lehet,de hidd el,nagyon befolyásoló/ valószínűleg megunnátok egymást egy idő után,meg az osztálytársaitok sem hagynának titeket... 2.: facebookos kapcsolat:semmi érelme.persze tetszhet,lehet,hogy aranyos is,de ha nem tudtok találkozni,mi értelme?hamar bele lehet unni ebbe is.. próbálkozz mással szerintem.
6/6 anonim válasza:
Így van az ötös tökéletesen megfogalmazta a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!