Melyik lehetőséget választanád? ( lent)
Figyelt kérdés
Tehát be vagy zárva egy hatalmas labirintusba, egy cellában rostokolsz hetek-hónapok-évek óta. Lehetőséged nyílik megszökni, de ez csak egyszeri alkalom, soha többet nem tudnál. De ha elkapnak, a legszörnyűbb kínzásokkal ölnek meg. Mit választanál ? Bent maradnál életed végéig, vagy vállalnád az esetleges kockázatot ?2010. dec. 15. 18:05
2/13 Saten ҉ válasza:
Tuti kiszöknék, aztán amikor kint vagyok már pofán tudom őket rúgni :D
4/13 anonim válasza:
inkább kínozzanak meg, mint ott vegetáljak az idők végezetéig.
5/13 anonim válasza:
Egyértelmü, hogy kiszöknék.. és nem csak egy lehetöségem lenne, mert kitalálnék valamit.
6/13 anonim válasza:
kiszöknék az biztos:Damúgy sem bírom sokáig egy helyben
7/13 anonim válasza:
szökés,ez egyértelmű szerinte,hacsak nem egy luxuslabirintusban vagy bezárva
8/13 anonim válasza:
egyértelmű h kiszöknék :D faszom fog ott ülni évekig :D
9/13 Cory Rose válasza:
Általában inkább kockáztatok, de most maradnék a cellában. A haláltól nem félek, ha esetleg elkapnának, a kínzástól, fizikai fájdalomtól viszont igen.
10/13 anonim válasza:
Szerintem túl gyáva lennék kiszökni. De ha belegondolok már rég megőrültem abban a cellában, úgyhogy talán inkább menekülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!