Melyiket választanád és miért?
1. Utazhatnál a világon bárhová ingyen , beengednének bárhová szóval nagyjából azt csinálhatsz amit akarsz
1 évig , viszont utána meghalsz
2. Lesz egy szép családod , sokáig is fogsz élni de pénzügyi gondokkal
2.
Én se tudom megmagyarázni igazán, de az első lehetőséget nem tudnám teljesen kihasználni. Viszont a saját családommal boldog lennék, meg ha lennének pénzügyi problémáink is.
2.
nagy közhely, de igaz, hogy hiába lenne akármennyi pénzem, nem biztos hogy boldog is lennék.. ha meg boldog is lennék, akkor is csak egy évig élvezhetném ki. a 2. lehetőségben viszont akár 80 éves koromig is lehetek boldog, attól függetlenül hogy szegény lennék. :)
1. Van családom - Pénzügyi gondokkal. -> 364 nap múlva meg fogom gondolni magam, de engem a saját sorsom nem érdekel. Ha megtehetnék akármit, meg is tennék. Sokkal jobbá tenném a világot, hogy az emberek azt érezzék, hogy tényleg érdemes élni. És nem azért, hogy 20 évig éljünk kábítószeren, vagy hogy naponta járjunk a diszkóba. Ha képesek vagyunk tenni valamit, hozzátenni valamit a világhoz, sokkal többet érnénk. 1 év alatt én képes lennék megváltoztatni a világot, ha lehetőségem lenne rá.
Ezért választom az 1.-t, még ha pénzügyi gondok nélkül is lenne családom.
Üdv.
Salamon temploma, frigyládát nézném meg :D
Oda nem engednek senkit őrzik meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!