Lányok, mi a véleményetek egy ilyen fiúról?
.kérdező {
color: red;
}
amúgy ja, nincs stílusod. ismerek egy csomó olyan csávót aki alapból nem valami helyes, de olyan stílusa és kisugárzása, önbizalma van, hogy tapadnak rá a csajok.
Szóval próbálj meg kicsit stílusosabb lenni valamint hidd el, hogy te is jó vagy és megszerezhetsz bárkit akit akarsz és merj odamenni a lányokhoz ;) aztán meg ha nem jön össze, na bumm.. nem dől össze a világ, van még millió csaj :)
Először is srác vagyok, szóval bocs.
Másodszor...MI A F**ASZ???? :D. Komolyan, de tényleg, nem akarlak megbántani meg minden, de MI A F**ASZ? :D
Harmadszor meg most komolyan a kérdés az tömören összefoglalva nem más mint: Lányok mi a véleményetek egy olyan fiúról aki ronda, és ezért tutira kicsesznétek vele, meg megaláznátok?
A válaszom erre: Szerintem a lányok kicsesznének veled, meg megaláznának :D
De ne szívd mellre :D, mert megmondom neked a frankót, mégpedig azt hogy az igazi probléma nem a fejed külső borításával van, hanem inkább a bélésével :D.
Mert tudod, az én verdám is eléggé szakadt kívülről, de ezerrel hasít :D.
Ja, és a válaszodban légyszives ne az édesanyámat szidd, hanem inkább a kinézetemet, mert csúnya vagyok mint a bűn, csak a lányok engem sosem gúnyolnak... szóval igazán megérdemlem :D
cső.
Úgy látszik, itt gyülekezik az ország összes Quasimodo-ja, mert én az utcán nem látok kifejezetten ronda fiút / férfit. Ápolatlant, igénytelent igen, csúnyát nem.
Szóval ne úgy gondolj magadra, hogy "Én csúnya vagyok!", hanem gondolkozz azon, hogy milyen haj, stílus áll neked jó, hogyan érzed jól magad. Ha jól érzed magad, az látszik kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!