Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Milyen legyen a pasi...

Lányok! Milyen legyen a pasi haja?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy nektek melyik haj tetszik jobban... Rövid, félhosszú, hosszú? Göndör, egyenes? Milyen az ideálís hajszín? Milyen stílusú a vonzóbb? Sokat számít ez nektek?

2013. okt. 1. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam számít a fiú haja. Nem szeretem a teljesen kopasz, és hosszú hajú fiúkat (lehetnek vonzóak, de nem számomra, számomra a rövid és a félhosszú a tetszetős. Hajszín mindegy, én személy szerint a barna/fekete hajú férfiakra bukom. A mai 'divat' ez az úgynevezett szigethaj, mikor van egy hosszúrész a fejbúbon, és körül körbe van nyírva, számomra egyenesen taszító.
2013. okt. 1. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy, milyen stlusú a haja (na jó, a hosszú copfos annyira nem jön be), két dolog fontos csak: tiszta legyen és ne fesse.

24/L

2013. okt. 1. 15:26
 13/14 ameoland ***** válasza:

érdekes kérdés. én világ életemben utáltam,hogy rövidre kell lenyírni a hajam és most kezdtem el növeszteni erre a típusú fazonra: [link] csak barnába. legtöbb csaj meg leszólt,hogy ugyan miért nem vágatom a már említett sziget fazonra.

ez lenne a félhosszú fazon? mert húgomnak a combja közepéig ér.. ahhoz képest ez 1/8 fazon lenne csak :D

2013. okt. 1. 17:49
 14/14 anonim válasza:

Ezek a haj fazonok tetszenek:

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 1. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!