Csajok, mennyire számít nálatok, hogy a pasi jóképű legyen?
Lehetőleg több foga legyen, mint füle... -.-
Nyilván fontos, hogy tetsszen a külseje, anélkül nincs vonzalom. Amúgy meg a téma lerágott csont...nem unjátok még?
Csak annyira, amennyire a férfiaknak, hogy a lány kedves arcú legyen (nyilván hiába a bombázó test, ha a fejére rá se bírsz nézni)...Szerintem nem sokan jönnénk össze olyan emberrel, akihez nem vonzódunk.
Csúnya dolog vagy sem, de pl. nekem is az arc az első, a tekintet, ha az megfogott, más már nem nagyon számít (külsőleg).
Azért ez így elég sarkos.
Hogy mire buknak a csajok?
Legyél _ápolt_, igényes, kedves, udvarias, intelligens. Ezzel le lehet venni a nőket a lábukról.
Az, hogy kinek mi a jóképű és ronda egyéne válogatja.
Az, hogy milyen szimmetriát örökölsz arról nem tehetsz és nyilván nem tudsz rajta változtatni. De az, hogy igényes vagy saját magaddal és környezeteddel szemben, az már igenis rajtad múlik.
29/n
A szépség relatív. És természetesen pont annyira fontos, mint a belső tulajdonságok.
A vonzalom kell, az pedig fizikai dolog, tehát egyértelműen hülyeség, hogy nem számít.
Az meg megint máskérdés, hogy a belső tulajdonságok megszépítenek.
Volt egy exem, akit nem tartottam kifejezetten jóképű pasinak, de azért volt benne ami megfogott. (a mosolya volt egyébként) Aztán megismertem és egyszerűen beleszerettem.
Szóval számít a külső, csak valakinek jobban, valakinek kevésbé. Nyilván vannak olyan lányok is, akik esélyt sem adnak még egy beszélgetésre sem, mert csúnyának találják, és egy apró dolog se fogja meg.
Nektek is számít, hogy szép arca legyen a lánynak, vagy legalábbis legyen benne valami, ami megtetszik.
Hát így van ez odavissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!