Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Milyen legyen a pasi...

Lányok! Milyen legyen a pasi haja?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy nektek melyik haj tetszik jobban... Rövid, félhosszú, hosszú? Göndör, egyenes? Milyen az ideálís hajszín? Milyen stílusú a vonzóbb? Sokat számít ez nektek?

2013. okt. 1. 15:10
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nekem igen. De ha ezen kívül minden más rendben van, akkor eltekintek tőle. Egyébkén legyen szőke valamilyen árnyalata, de ne kimondottan sötét. Vagy nagyon rövid, 3mm-es mindenhol, vagy pedig akkora, hogy össze lehessen kötni. És ne legyen festett!
2013. okt. 1. 15:15
 2/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk 5-10 centi hosszú, rövidebb semmiképp mert nem tetszik a golyófej. Ideális hajszín a sötétbarna, fekete, vörös. Stílusa meg természetes legyen... Ne "menő" frizura, ne legyen belőtt, zselézett, semmi ilyesmi...

Sokat számít-e? Nem ez a lényeg, de valamennyire azért számít.

3/14 anonim ***** válasza:

Nem a haj a lényeg, hanem ami a fejedben van.

A divatozni akarsz, akkor keres mai divatnak megfelelőt, de ne kirívót, aztán pallérozd az elméd, hogy lenyűgözhesd a csajokat!

4/14 anonim ***** válasza:

Ezt most hiába kérdezed.. mindenkinek más :D

Nekem leginkább az ápolt hosszú haj tetszik - valószínű azért mert rocker társaságban vagyok :D A hajszín teljesen mind1.

De azt elmondom, hogy az a "csücskös"haj ami manapság sokaknál divat.. szerintem rettenet! Annál minden jobb.

20L

5/14 anonim ***** válasza:
Rövid, hátúl felnyirt mint a tengerészgyalogosoké:D
2013. okt. 1. 15:16
 6/14 anonim válasza:

Nálam számít a haj, sok mindent meg lehet állapítani egy fiúról a haja alapján(divatos-e, zenei irányzat, higiénia, igényesség).

A szín mindegy, illetve az is, hogy egyenes vagy göndör. Legyen rövid és jóillatú. :)

2013. okt. 1. 15:18
 7/14 anonim válasza:
Milyen az a csücskös haj? Első voltam.
2013. okt. 1. 15:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Álljon jól az illetőnek,na és persze legyen ápolt. Ez mindn elvárásom.
2013. okt. 1. 15:19
 9/14 anonim ***** válasza:
7-es az a páwás vagy milyen :'D Akik általában olyan lányosak...
2013. okt. 1. 15:22
 10/14 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok jönnek, köszi : )

Félreértés ne essék, nem "divatozni" akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy nőként mit tartotok ti jobbnak. Én személy szerint a 3mm-10mm kategóriába tartozom, maximum 2 hetente nyírom le, és sokat mosom hogy ápolt legyen. Ha ezt "megunom", fent hosszabbra hagyom (9-10mm) hátul és oldalt felnyírom, mint a fentebb említett tengerészgyalogosok. : )

2013. okt. 1. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!