Mit ért egy nő az alatt hogy férfira van szüksége?
a csaj egy ideje mindig kiprovokálja a veszekedést de én nyugodtan elhárítom és ez alatt mondta.
bár az előttem lévő férfiak kihasználták nem értem miért nem örül egy kedves pasinak és erre még ezt is a fejemhez vágta
Kettyós a csaj, ne foglalkozz vele. Ilyenkor mindig akar valamit, csak nem mondja el konkrétan, és mivel nem kapja meg ezért hisztizik, provokál. Vágd jól szájon és ennyi!! Nem ám!Ez volt a poén része! :)
Kérdezd meg tőle, hogy mi a baja, mit vitatkozik, ha nem hagyja abba elmész és kész, vitatkozzon magával. Úgyis az lehet a baja, hogy nem kapod el a veszekedés fonalát...ezáltal érdektelennek érzi magát.
A nők ilyenkor társra is vágynak nem csak dugni szeretnének.
Szerintem,de lehet,hogy tévedek?!
Általánosítás. Egy nő általában nem tudja mit akar. :) Csak viccelek. Ha meg tudja, leemancipált pcsázzák. Szóval ez relatív szerintem, hogy ki mit ért ez alatt. Biztosan létezik nő, akinek ez annyit jelent, hogy brokit most. Van akinek azt jelenti, brokit és casht most :) Van akinek azt jelenti brokit, casht és törődést most :) stb. Van akinek azt, hogy casht és törődést és brokit most ne (mert pl megoldja máshonnan):)
Lehet ezt variálgatni tágítgatni a végtelenség. De ahogyan a "nőt akarok" sem biztos, hogy minden férfinél ugyanazt jelenti úgy... áhh na jó, hát ezt még én sem hiszem el.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!