Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 168 cm,95 kg, barna szemű...

168 cm,95 kg, barna szemű szökésvöröses haju 32 éves nő vagyok. Társra vágyom egy olyan férfira akivel szeretetben élhetek hol találhatnék ilyet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 20:58
1 2
 1/15 Fűrészpor válasza:
0%
Nem itt
2013. jún. 14. 21:00
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
fogyj le, és bárhol röfi
2013. jún. 14. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem kéne hogy 31 évesen ilyen dagadt legyél, az nem idős h elhagyd magad..fogy le
2013. jún. 14. 21:05
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
fogyjál le. te is elvárod egy pasitól, hogy igényes legyen. ez fordítva is tudni kell teljesíteni...
2013. jún. 14. 21:10
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
A 95kg 195 centihez is elég lenne. De elég, ha 30-t ledobsz, és utána rohanni fognak utánad a faszik.
2013. jún. 14. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Elég durva adatokat írtál. Tenni kellene ellene.

Utána könnyebb lenne bepasizni.

2013. jún. 14. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de muszáj ide írnom. Elég vicces, hogy itt gyk-n hangoztatják a pasik, hogy a nők felszínesek és hogy bezzeg ők bármilyen nőnek örülnének, aki viszont szereti őt! Ennyit erről! Remélem, hogy az ilyen kérdéseket beillesztik a sírós-önsanyargató pasikhoz!

Persze, nem egészséges ez a testsúly, de ennél sokkal kövérebb férfiak-nők élnek párkapcsolatban.

Mondjátok itt a fogyókúrát, miközben nem látjátok, hogy mi miatt hízott el. Másrészt 32 évesen nem olyan hú de könnyű leadni 30 kg-t, főleg nőként. Egyébként meg lehet, hogy így szereti magát a kérdező.

A kérdező nem írta, hogy egy brad pittet akar maga mellé, szóval nem értem, hogy miért kell tökéletesnek lennie.

A netes társkeresést adtam volna tippnek, de úgy látszik, hogy mégis a szája jár sok magányos farkas "férfinak". pff

2013. jún. 14. 21:25
 8/15 Thom12 ***** válasza:

Én írtam privit, de nem válaszolt...

Ezek szerint nem kell neki férfi! :(

2013. jún. 14. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

7es: én pl. egy vékony srác voltam. de tettem ellene, lejárok immár 5 éve konditerembe. betegen is, csak akkor nem mikor 38 fokos lázam van... de már edzettem náthásan, torokgyulladással...

úgyhogy én teszek azért, hogy tetsszek a másik nemnek. és mivel meglátszódik rajtam, hogy nem sz*rral gurigázok, ezért választhatok magamnak olyan párt, akinek nem úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruha. nem igaz?

és nyugodtan lepontozhatsz, meg tarthatsz felszínesnek. nem érdekel.

én csak annyit tanultam meg, hogy így már bejövök a lányoknak. viszont csak arra kell használni őket, amire valók. szexre.

komoly kapcsolatra alkalmatlanok. az a kevés kivétel, aki mégis már rég elkelt, mert a kincseket felismerik a pasik, és hamar elveszik.

2013. jún. 14. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:

kérdező!

én 181cm magas 64kg és 15 éves vagyok FIÚ a félreértéseket elkerülendő

2013. jún. 14. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!