Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 168 cm,95 kg, barna szemű...

168 cm,95 kg, barna szemű szökésvöröses haju 32 éves nő vagyok. Társra vágyom egy olyan férfira akivel szeretetben élhetek hol találhatnék ilyet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9es. én 80 kg voltam most 50 vagyok (és?), szóval mondhatod itt nekem a "csodálatos küzdelmedet". (Nem mondom, hogy könnyű volt neked, de lényegesebben könnyebb dolgod volt, fiatalként, férfiként ezt elérned. A nők nehezebben fogynak, főleg ahogy telik az idő, egyrejobban lassul az anyagcsere, ami miatt egyre nehezebb fogyni.) RÁadásul nem ismered a kérdezőt. Honnan tudod, hogy nem betegség miatt hízott el? honnan tudod, hogy nem küzdött a súlyával? Egy kis empátia? nem a fogyókúra rovatba írt szegény nő.

De mind1!! nem ezt akartam azokkal tudatni, akik csak a fogyókúrát nyomták a kérdezőre. Olvasd el mégegyszer a válaszomat!

én nem azért fogytam le, hogy másoknak tetszek, hanem hogy tükörbe tudjak nézni, ellenben nagyon sok duci nőt láttam már, akikre irigy voltam, mert elégedettek voltak magukkal és emellett szépek is. Ha a kérdező elégedett magával, és csak egy társat keres (ismétlem, nem brad pittet) akkor senkinek nincs joga leszólni!

A világon hány túlsúlyos férfi létezik??? és ők is csak vékonyakkal jönnek össze? vagy mi van? valószínűleg a kérdező se gondolta, hogy majd egy kondis pasival fog összejönni (habár tudok ilyen párról) Szerinted csak a vékony alkatúak joga, hogy párkapcsolatban éljenek? Természetesen hamarabb találna párt magának, de honnan tudod, hogy nem egy hasonló alkatú férfira gondolt, mint társ?

Megismétlem mégegyszer ami miatt felháborodtam: a gyk-n rengeteg nőgyűlölő fiúcska van, szinte mindenkorosztályból. Ők azt hirdetik, hogy még a kövér nőknek sem kellenek. Minden nő felszínes, hazug. Én is megkaptam mindenféle jelzőt tőlük. Itt csak azt hangoztatja nap mint nap egy csomó "férfi", hogy őt nem érdekli, hogy hogyan néz ki a nő, csak fogadja el vagy valami... Erre meg itt 90%ban olyan kommentek vannak a kérdésnél, hogy "fogyjál le". :/

Nem gondollak felszínesnek, de nem értem a logikát, hogy miért kell egy nőnek (vagy egy férfinak) feltétlenül lefogynia, hogy találjon párt magának.

2013. jún. 14. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Ott ahol bárki más. Egy orvos ismerősömnek 106kg a felesége. 2 gyerekük van és boldogok!
2013. jún. 14. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:

11es: ha hasonló kaliberű pasit akar, mint ő maga, akkor nem szóltam semmit. De mivel egy kövér pasi rohadt nehezen talál párt magának, vajon miért?

mert a hozzá illő kövér nők, nem olyan pasikat keresnek.

velem is hány kövér nő akart már összejönni...! és egyiket sem zavarta, hogy én megszakadok, hogy izmos legyek, ő meg szórakozik és tömi a magába az édességet.

egyiket sem zavarta! viszont konkrétan tudom, hogy a kövér pasikat kerülték, mert azok milyenek már...?

ehhez mit szólsz?

2013. jún. 15. 08:41
 14/15 anonim ***** válasza:

ezek után mondd azt, hogy nem felszínesek a nők.

ezért használom őket csak arra... mert ilyen érzelmi intelligenciával másra nem valók.

2013. jún. 15. 08:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom magammal!!!Az a férfi aki elitéli a duci nőket az huzzon a pi..csába!!amugy meg csak kiváncsiságbol irtam ki ezt a kérdés mert tudtam hogy majdnem mind negativ válasz lesz
2013. jún. 15. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!