Ez tényleg így van? Srácoknál is kapósabbak a lányok körében átlagban (10 ből 7 gimis lány szőke, kék szemű pasival jár átlagban) a kék vagy zöld szemű srácok, mint a barna szeműek?
nekem a barna szem jobban bejön.
17/L
szerintem a kék szem sokkal különlegesebb mint a többi.
egy barna szemű
Szerintem nem igaz de mindegy.
Amikor a páromat megismertem, nem vettem figyelembe rajta semmit, nem érdekelt, hogy néz ki, mit visel, milye van, milyen szeme , haja stb.. Csak rá figyeltem, ahogy és amit beszél.
Am. is kit érdekelnek a statisztikák. Mondjuk én a szőke hajú fiúkat nem is szeretem. Egyáltalán.
Ebbe a témakörbe tartozik az is, hogy milyen különbség van egy városi és egy falui fiú és lány között. Ugyanis a városiak mennek az ízlésre és a kötöttségekre, hogy nekik csak ilyen és ilyen pár kell. Egy falusi általában nem nézi ezeket a dolgokat, mert elfogadja és tetszik neki az az ember, akit sors adott neki. A mi találkozásunk például nem volt véletlen, tehát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!