Ez tényleg így van? Srácoknál is kapósabbak a lányok körében átlagban (10 ből 7 gimis lány szőke, kék szemű pasival jár átlagban) a kék vagy zöld szemű srácok, mint a barna szeműek?
2013. máj. 20. 11:46
11/22 anonim válasza:
De szerintem ezek a felmérések nem minden esetben mérvadóak, mert persze, "először a szemüket nézik meg"... ha kontaktusba kerülnek egymással, még jó, hogy az az első, hogy a szemüket nézik mivel egy beszélgetésnek ez az alapja. (gondolom ezek a felmérések nem az "utcán meglátok egy helyes srácot, és odarohanok megnézni milyen szeme van" féle abszurd helyzetekre gondol). Én pl. nem igazán szoktam ezt figyelembe venni (jó, lehet azért mert én úgymond szemfóbiás vagyok, mindig attól félek, hogy valami baj történik vele), de persze megfigyelem én is, megjegyzem, ha szép, csak nem fontos. Mondjuk van egy legjobb fiúbarátom, akinek zöld szeme van... őszintén szólva sose figyeltem ezt meg, valahogy mindig abban a tudatban voltam, hogy neki barna van. és egyszer egy ismerősöm mondta, h milyen szép zöld szemei vannak... néztem rá, hogy zöööld?:D pedig mindennap rengeteget vagyunk együtt már több éve. evvel csak azt akartam kihozni, hogy nem mindenkinél mérvadó a szemszín.
12/22 A kérdező kommentje:
Az arc és a szem toronymagasan nyert ezen a kis szavazáson. Az a legnagyobb gond, hogy ezen a kettőn nem tud egy pasi (lány sem) változtatni. Max a haján, ami szintén csak akkor ér valamicskét, ha helyes vagy megfelelő arc csücsül alatta. Megszívtam az életet.
2013. máj. 20. 12:06
13/22 A kérdező kommentje:
Vannak itt a szlogenek, hogy gyúrd ki magad és...Nem segít, max 10%-ot dob a semmin.
2013. máj. 20. 12:08
14/22 Vizéli László válasza:
Nekem kékes szemem van, a lányok álltalában megjegyzik hogy szép a szemem. Ennek ellenére mégis nehezen találok magamnak barátnőt, úgyhogy nem nérvadó a szem szín.
15/22 anonim válasza:
Kérdező te csalódtál és ezért nem hiszed el a valós dolgokat.
Sajnálom,hogy nem tudsz ennyire nyitott lenni a válaszokra
16/22 A kérdező kommentje:
Temérdék visszautasítást nem csalódásként kell megélnem?
2013. máj. 20. 12:26
17/22 A kérdező kommentje:
termérdek
2013. máj. 20. 12:27
18/22 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy a szemed miatt lenne
19/22 anonim válasza:
barna szemmel szebb mindkét lány
20/22 anonim válasza:
Istenem, most komolyan egy fórumos szavazás miatt gondolod ezt? Fúú
Gondolj már bele, szerinted hány fiatal jár fel ugyanarra a fórumra? Mondjuk én nem. Nem is szeretem az ilyen hülye szavazásokat. Sőt.. tudok neked mondani a követlen környezetemben 17 fölötti lányokat akik egyáltalán nem mennek fel és még nem is hallottak róla. Sőt, még 17 alattiakat is tudok. Az ilyen szavazásokra tudod kik klikkelgetnek? Akik folyton a gép előtt kuksolnak, unatkoznak. Ne higgy már ilyeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!