Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon gáz interneten párt...

Nagyon gáz interneten párt kerseni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz.
2013. szept. 30. 18:32
 12/19 anonim ***** válasza:
nem.
2013. szept. 30. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
12eskenek semi se gaz csak dugjak XD
2013. szept. 30. 18:33
 14/19 anonim válasza:
Dehogy az. A mai rohanó világban már teljesen természetesek a virtuális emberek.
2013. szept. 30. 18:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak felesleges szerintem, mert nagyon kicsit az esélye, hogy találsz is magadnak. Neten bárki lehet szűretlenül, simán lehet, hogy olyannal dumálsz már egye ideje, akihez élőben egy szót nem szólnál vagy fordítva.
2013. szept. 30. 18:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Neten szinte csak képmutató, anyagias nőkkel találkoztam eddig, szóval nem ér semmit a netes társkereső, de sajnos az életben is szinte csak ilyenekkel futok össze!
2013. szept. 30. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Én elég sok pasival találkoztam netes társkeresőről, volt amiből csak szexkapcsolat lett, de aztán rátaláltam arra az emberre akire mindig is vágytam.

Ő az életem értelme.

Nem gáz egyeltalán szerintem. Nekem nem ment a buliban ismerkedés, neki sem. Ha nem regisztrálunk a büdös életben nem találkoztunk volna. Így meg... :) Happy minden.

22/L

2013. szept. 30. 19:10
 18/19 ASOT ***** válasza:
Az már gázosabb helyzet lesz mikor hajad ősz lesz, s kezed reszkető és egyedül ücsörögsz majd egy szobában , ahol senki sem nyitja rád az ajtót, és azon gondolkodsz majd h jesszus mit is csesztem el....
2013. szept. 30. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, én eddig két barátomat is innen ismertem meg ^^ Igaz, mind a kettővel szakítás lett a vége, de nem adom fel.
2013. okt. 1. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!