Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk titeket rúgott már lány...

Fiúk titeket rúgott már lány tökön azér mer bunkók v pofátlanok voltatok?

Figyelt kérdés
Csak azér h lássam haányan vannak itt pofátlanok. V talaán pofátlankodásotok ellenére nem pofozott meg v rugott meg a csaj? Nemtom vhogy nekem magaátol jön h egy fiu bunko akk tasli/rugás jár neki. :D

2013. szept. 29. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ma is rúgtam meg ott valakit... Annyira pofátlanok. Mindig piszkálják a hajamat, meg combra csapnak... Órán majdnem a falhoz préselek, nem tudok merre menni... Sajnos vannak ilyenek. :/

Dee :D össze jöttem a barátommal, aki az osztálytársam. És meséltem neki, hogy már elegem van, egy kicsit vissza vehetnének... Azt mondta, hogy rendesen elbeszélget velük. :D

Már volt pofon, rúgás. Nem szarakodom. :) :D

2014. febr. 5. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:
"Nemtom vhogy nekem magaátol jön h egy fiu bunko akk tasli/rugás jár neki." Fú de kemény vagy... -.-
2014. febr. 17. 19:10
 13/13 anonim válasza:
Az attól függ... Rugott már tökön lány a térdével azèrt mert ölelès közben lejebb csúsz ott a kezem... Azt hittem ott halok meg
2014. júl. 9. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!