Fiúk titeket rúgott már lány tökön azér mer bunkók v pofátlanok voltatok?
Figyelt kérdés
Csak azér h lássam haányan vannak itt pofátlanok. V talaán pofátlankodásotok ellenére nem pofozott meg v rugott meg a csaj? Nemtom vhogy nekem magaátol jön h egy fiu bunko akk tasli/rugás jár neki. :D2013. szept. 29. 20:59
1/13 anonim válasza:
igazából még ilyet sose kaptam.. bár egyetlen egyszer kaptam egy pofont, mert megcsókoltam valakit akit nem kellett volna.
3/13 AeonFLUX válasza:
Én rúgtam tökön o.társat, hátulról, terpeszben állt és bumm! Azért kapta, mert dobálta a cuccaimat.
5/13 anonim válasza:
Rákosra verném a mellét annak a csajnak, aki tökön rúgna...
6/13 anonim válasza:
Én eddig csak "majdnem tökönrúgást" kaptam, mert nem terpeszben álltam, mikor a próbálkozás megesett. Ellenben pofonból már nem voltam ilyen szerencsés.
7/13 anonim válasza:
Osztálytársam kapott már a nagyfiús szövegéért.
8/13 anonim válasza:
Engem rúgott tökön egy o.társam, hátulról, terpeszben álltam és bumm! Azért kaptam, mert dobáltam a cuccait.
9/13 AeonFLUX válasza:
21:12 téged kéne holtra verni.
10/13 anonim válasza:
Ne csodálkozz , ha majd te is kapsz egyszer egyet , csak mert olyan kedve lesz a delikvensnek. Elvileg egyenjogúak vagytok , ha te rugdosódhat , mi miért is nem ?!
Természetesen normális ember nem csinál ilyet egyik nemből sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!