Nem, nem, nem - mondja a lány, de te tovább próbálkozol nála. Miért?
Már egy éve a lány megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Én akkor tovább próbálkoztam. A vége az lett hogy letiltott. Majd vissza vett. Kisebb nagyobb szünetek után újra és újra beszélgetésbe elegyedtem vele. Végül elértem hogy találkozzunk. Többször is megvártam a munkahelyén pl.
A tiltásoknak már vége, és szinte mindennap beszélünk. Persze továbbra sem akar semmit. De olyan érzés mintha egyik kezével lökne el a másikkal húzna vissza. Egyszerűen valami vonz hozzá. Én meg néha azért csak erőltetem hátha, de van mikor szóba se állok vele. Reggel általában ő az első aki üzen nekem, mondjuk az előző napi kérdésemre válaszolva. Legtöbbször ő keres meg engem.
Szinte néha már hagyni akarom a csudába az egészet.
33F - 32N
te is gyerekesen viselkedsz mert a partnere vagy ebben
ha kemény férfi lennél most azt írnád neki hogy ne játssza meg a p.tsát, döntse el hogy mit akar mert vége, itt untad meg a szórakozásait.
megmondanád hogy ha nem akar semmit, akkor az tényleg semmi legyen és ne írkáljon már olyannak akitől semmit nem akar mert akkor vagy neked hazudik, vagy magának mivel nem írunk olyannak aki egyáltalán nem érdekel.
ha tovább szórakozik - tiltsd le te és vedd le róla később.
lehet hogy akkor majd még ő könyörög hogy írj neki
Nem tudja pontosan, hogy mit akar, te meg ezt érzed.
Ha távolodsz, akkor ő közeledik, ha pedig közeledsz, akkor távolodik.
Ezt akarod? Hogy mindig ott legyen körülötted, de sose legyen a tiéd?
Ha nem, akkor határozottan szakíts vele, és ezt tartsd is be!
Igazatok van, (utolsó kettőnek). Látom akkor nem egyedi esetről van szó. Sajnos mindenkiben benne van ez, csak lehet valakinél nem jön elő.
Valami nagy dolog volt nála az előző szakításánál, meg amugyis baromi csendes zárkózott lány, szóval tényleg nehéz dió, aki még hétvégente se mozdul ki szinte, szórakozni, csak a net.
Volt már hogy letiltottam, akkor hosszabb időre, majd visszavettem, és eltelt kis idő megint csak elkezdtünk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!