Előny vagy hátrány a visszafogottság ismerkedésnél? 19/ L
Figyelt kérdés
Tobb helyen olvastam, hogy a fiuk arra panaszkodnak, keves a szereny es kedves lany manapsag, megis a legtobb srac a nagyszaju, vagany csajt valasztja. Akkor most hogy is van ez? Melyik tipus vonzobb?2013. szept. 29. 18:19
1/8 anonim válasza:
Nálam hátrány, ha nem rosszul használod a hosszú és rövid magánhangzókat. FIÚK! Fiuk a néniknek-bácsiknak van.
3/8 anonim válasza:
Kinek ez, kinek az, ha nagyon akarod itt is radírnak vagy 50-en, ha kevésbé akarod akkor csak 47-en..
4/8 anonim válasza:
Nálam nagy előny :p
A nagyszájú lányokat nem annyira kedvelem..
17/F
5/8 anonim válasza:
szerintem egyénfüggő de nálam előny.
8/8 anonim válasza:
mi a szépet válasszuk, és a szép általában nem önbizalomhiányos, bár én szép visszafogottabbakat keresek :D
jah és ált. a visszafogott önbizalomhiányos de ez a 2 nem korrelár szorosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!