Valakinek van tapasztalata a későn megélt első szerelem terén, esetleg valami biztató, kedves történet?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és még nem voltam szerelmes. Voltak már srácok akik tetszettek, vagy fordítva, akiknek én tetszettem, de még sosem voltam szerelmes.Furcsának tartom ezt, meg azért már szeretném megtapasztalni ezt az érzést. Sajnos tudom, hogy nagyon magamnak való vagyok, jól is érzem magam általában egyedül, de ezért jó lenne tudni, hogy nekem is van valakim, akinek én vagyok a legfontosabb :). Szóval valaki hasonló cipőben, vagy biztató történetekkel?2013. szept. 28. 14:13
1/8 anonim válasza:
nem hiszek a szerelemben ugyh nincs :D
2/8 anonim válasza:
21 évesen ismertem meg a vőlegényemet (előtte nem volt senkim, egy rövid "ismeretséget" leszámítva, de akkor sem történ semmi komoly), aki lassan 4 éve a világ legboldogabb nőjévé tesz...Ja, és zárkózottságban szerintem elég nehéz engem felülmúlni :)
3/8 anonim válasza:
hasonló cipő volt, de sajnos csak rossz élményt tudnék mesélni ezzel kapcsolatban, nekem jobb egyedül
4/8 anonim válasza:
Én is hasonlóan, de én tudom, hogy még nem is állnék készen komoly kapcsolatra.
5/8 anonim válasza:
Mikor azt írtad, hogy későn megélt első szerelem, azt hittem min. 40 vagy. 21 évesen még nem kell temetkezni.
6/8 anonim válasza:
Én 20 vagyok, és még sosem voltam szerelmes. Persze nálam voltak már ilyen kis "szerelem morzsák", ha lehet ezt így nevezni, de egyiket sem nevezhettem annak az igazi nagybetűs Szerelemnek...furcsán is érzem magam, mikor a barátnőim a 3-4 éves kapcsolataikról mesélnek, meg mikor a tesóm pasija nálunk van, és látom mennyire imádják egymást. Kicsit szeretethiányosnak is szoktam magam érezni emiatt néha, mert én is vágyok azért erre a fajta kötődésre, erre a teljes bizalomra és odaadásra.
Mindennek eljön az ideje, úgyhogy nem aggódom.
Anyukám erre meg mindig széles mosollyal azt mondja : "A sokáig érő gyümölcs mindig édesebb, és legalább nem leszel kiégett 30éves korodra!" :)
7/8 anonim válasza:
Kásőn megélt első IGAZI szerelem terén van tapasztalatom. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Húha, szóval vannak, akik hasonlóan éreznek. Amit, 14:45-ös, az anyukád mond, az nagyon tetszik. Mennyire aranyos! :) Igazad van egyébként, én is úgy vagyok vele, hogy mindennek eljön az ideje, csak néha nehéz várni. Szívesen meghallgatnám az utolsó kommentelő élményeit is. 14:20-as szerencsés hozzászólónak pedig kívánom, hogy még sok-sok évig tegyék egymást nagyon boldoggá!
2013. szept. 28. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!