Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van szerelem első látásra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szerelem első látásra, hisztek-e benne?

Figyelt kérdés
történetet is mesélhettek ha valakivel volt ilyen, érdekelne :)

2013. jún. 19. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerelem szerintem nincs

Viszont nagyon erős vonzalom.Ami majdnem felér a szerelemmel igen!

2013. jún. 19. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ő van.. de ez túl durva történet hogy itt kifejtsem.
2013. jún. 19. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért is nem lenne.

Semmi extra,tipikusan filmbe illő jelenet volt,belépett beleém meg a villám csapott.

2013. jún. 19. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálam nincs. Nekem eleve a szerelem fogalmába az is beletartozik többek közt, hogy szeretem, mint embert. Persze még sok más egyéb, de nálam ha valakit nem szeretek, nem is tudok beleszeretni, nekem a szerelem a szeretet egy formáját jelenti.

Ha valakit még csak egyszer láttam és nem ismerem, nem tudok róla semmit, az kevés ahhoz, hogy ez a fontos tényező meglegyen, ennyiből nem tudom megszeretni. Innentől kezdve akármennyire erősen is vonzódok hozzá, akármekkora hatást is gyakorol rám, lehet villámcsapás szerű érzés (volt már ilyen), nekem ez még nem szerelem. A szerelem nálam idővel alakul ki.

2013. jún. 19. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát aki jópasinak-jócsajnak születik, annak létezik.
2013. jún. 19. 14:55
 6/8 anonim válasza:

Hát...szerelem szerintem nem,de vonzalom vagy szimpátia midneképp!Itt a tesóm történetét írom le nagyjából.

Egy szakítás után(1,5 hónapra rá) a barátnőjével elmentek bulizni,de a tesóm halálra unta magát,de a barátnője erősködött,h maradjanak.

Iszogatott meg minden és már épp lelépett volna mikor meglátott egy (szerinte) helyes pasit.Ott maradt,figyelte (xD) és valahogy (nem tudom,hogy) elkezdtek beszélgetni stb.

A facebookon másnap beszélgettek,meg ilyenek és már 8 hónapja tartó veszekedés mentes életet élnek!Nagyon szép páros! :)

Szóval szerintem az nincs,hogy "úristen beleszerettem abba a srácba"

max annyi hm..de helyes,szívesen beszélgetnék vele"

Vagy valami hasonló! :D

Remélem segítettem! :)

2013. jún. 20. 11:26
 7/8 anonim válasza:
Van... 21/L vagyok, és 9 évesen láttam először. Belezúgtam, aztán ő énbelém, pedig semmit nem tudtam róla. Csak annyit, h az iskolánkba jár. Azt 14 éves korunkban egybekeltünk. És itt tartunk.
2013. jún. 25. 22:04
 8/8 anonim válasza:
van többet nem mondok
2014. júl. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!