Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az első látásra szerelemben? Veletek volt már?
Figyelt kérdés
Zöld kéz mindenkinek :)) én magam részéről nem hiszek :D2013. jún. 1. 12:13
3/18 anonim válasza:
Nem hiszek. :-)
Első látásra max hyper erős vonzalom tud kialakulni, de szerelem, az biztosan nem.
4/18 anonim válasza:
nem hiszek, nem is volt benne részem:S
5/18 A kérdező kommentje:
Sztem is csak vonzalom lehet mivel még nem ismerjük:) köszi az eddigi válaszokat :) mentek a zöld kezek!
2013. jún. 1. 12:19
6/18 anonim válasza:
Nekem volt benne részem.Ötödikes voltam, új gyerek jött az osztályba, amint megláttam beleszerettem, helyes is volt, és később kiderült, hogy a belsőnk, és az ízlésünk nagyon hasonlít.Nyolcadikra összejöttünk, most már 30 éves vagyok, és ő a férjem.:)
Úgy hogy én hiszek.:)
8/18 anonim válasza:
Nekem is volt benne részem, bár azóta már nem vagyunk együtt.
9/18 anonim válasza:
12:21 vagyok, azt kifelejtettem, hogy rögtön hozzám jött oda.
10/18 A kérdező kommentje:
#6/9 es az érdekes és nagyon ritka :D gratulálok! :D esetleg baba van már?
2013. jún. 1. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!