Fiúk! Nálatok nagy probléma hogyha egy lány magasabb az átlagnál?
192 cm vagyok, én kifejezetten örülök annak, ha egy lány 180 cm.. :)
19/F
Lány létemre 13 évesen már 182 centi voltam. Rengeteg gátlást okozott, mert akkor még nem volt gyakori, hogy megkérdezhessem vadidegenektől, hogy ez most gáz? :D Na de a kérdésre válaszolva, használd ki a magasságod, mert jó dolog. Mióta megtanultam használni élvezem, hogy ilyen magas vagyok. Pl átlátok a tömegen, sőt gyakran kitűnök, hamarabb is vesznek észre ismerősök ha valami rendezvényen beszélünk meg találkát. És azt kell mondjam sok fiúnak tetszik a magasság, mert hozzájár a nyakiglábság. A végtelenbe tartó csinos lábakért, hosszú combokért pedig sokan odavannak.
Barátom 190 centi körül van és ő már az első pillanatban közölte (netes közösségben ismertük meg egymást, nem itt :D Tehát hamarabb beszélgettünk, mint szemtől szembe láttuk volna egymást), hogy ő kifejezetten örül, hogy ilyen magas vagyok. Nem töri ki a nyakát, nem érzi azt, hogy egy kislányt ront meg és egyébként is :)
Szóval hajrá, használd és élvezd ki a magasságod! Ja igen, manapság már nagyon sok magas srác szaladgál az utcán :)
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!