Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nálatok nagy probléma...

Anonime kérdése:

Fiúk! Nálatok nagy probléma hogyha egy lány magasabb az átlagnál?

Figyelt kérdés
180cm vagyok 15 éves lány és nem tudom hogy örüljek-e a magasságomnak vagy ne.Minden ember a környezetemben azzal jön hogy de jó neked hogy ilyen szép modell alkatod van (tény hogy vékony és magas vagyok)de én úgy érzem a pasik nem érzik elég férfiasnak magukat mellettem!Vagy lehet hogy csak beképzelem magamnak?

2013. szept. 26. 10:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem, de én is 1-2 centi híján 2 méter vagyok.:D
2013. szept. 26. 11:30
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert én kicsi vagyok, de ha magas lennék, nem zavarna.
2013. szept. 26. 11:39
 23/28 anonim ***** válasza:
180 centi vagyok, és engem zavarna, igen.
2013. szept. 26. 12:20
 24/28 anonim ***** válasza:

192 cm vagyok, én kifejezetten örülök annak, ha egy lány 180 cm.. :)

19/F

2013. szept. 26. 12:20
 25/28 anonim ***** válasza:
87%

Lány létemre 13 évesen már 182 centi voltam. Rengeteg gátlást okozott, mert akkor még nem volt gyakori, hogy megkérdezhessem vadidegenektől, hogy ez most gáz? :D Na de a kérdésre válaszolva, használd ki a magasságod, mert jó dolog. Mióta megtanultam használni élvezem, hogy ilyen magas vagyok. Pl átlátok a tömegen, sőt gyakran kitűnök, hamarabb is vesznek észre ismerősök ha valami rendezvényen beszélünk meg találkát. És azt kell mondjam sok fiúnak tetszik a magasság, mert hozzájár a nyakiglábság. A végtelenbe tartó csinos lábakért, hosszú combokért pedig sokan odavannak.

Barátom 190 centi körül van és ő már az első pillanatban közölte (netes közösségben ismertük meg egymást, nem itt :D Tehát hamarabb beszélgettünk, mint szemtől szembe láttuk volna egymást), hogy ő kifejezetten örül, hogy ilyen magas vagyok. Nem töri ki a nyakát, nem érzi azt, hogy egy kislányt ront meg és egyébként is :)

Szóval hajrá, használd és élvezd ki a magasságod! Ja igen, manapság már nagyon sok magas srác szaladgál az utcán :)

23 N

2013. szept. 26. 12:23
 26/28 anonim ***** válasza:
én 189 cm vagyok, nekem eddig csak nagyon alacsony barátnőim voltak, szeretnék most már egy magasabbat :P
2013. szept. 26. 12:34
 27/28 anonim ***** válasza:
187 centi vagyok, lány. Azt vettem észre, hogy bizonyos magasság felett már nem számít az a pár centi különbség, 180 körül az emberek már úgyis kitűnnek az átlagból. Inkább az a vicces, amikor a pasi 160, a nő meg 170, mert kicsi embereknél azért ez feltűnik. De engem nem zavar, volt alacsonyabb barátom és nem azon múlt a férfiassága hogy vehetek-e mellé magassarkút.
2013. szept. 26. 15:11
 28/28 anonim ***** válasza:
"ki bánja hogy magas a nő amíg van járdaszegély?" -mondta ezt egy 160 centis barátom. bár engem ez nem érint a 182 cenzimmel :D 18/F
2013. szept. 26. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!