Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nálatok nagy probléma...

Anonime kérdése:

Fiúk! Nálatok nagy probléma hogyha egy lány magasabb az átlagnál?

Figyelt kérdés
180cm vagyok 15 éves lány és nem tudom hogy örüljek-e a magasságomnak vagy ne.Minden ember a környezetemben azzal jön hogy de jó neked hogy ilyen szép modell alkatod van (tény hogy vékony és magas vagyok)de én úgy érzem a pasik nem érzik elég férfiasnak magukat mellettem!Vagy lehet hogy csak beképzelem magamnak?

2013. szept. 26. 10:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna. Igaz 190 vagyok és elég nagy darab, nekem kifejezett előny. Hozzám még egy 10 centis magassarkú is kéne, hogy felérj. :)

Van ismerős pár ahol a lány a magasabb, eleinte voltak gátlások, de túllendültek rajta, és poént csinálnak belőle. :) Ha emberileg passzoltok és szeretitek egymást ilyenen nem fog fennakadni senki. Egyébként meg nem baj ha egy lány maga és nem pici, mert nem kell derékba törni ha adni akarsz egy csókot vagy puszit. :) Ha valaki ezért nem próbálkozik nálad, akkor van egyéb gátlása is. Ha magabiztos a srác, ez nem fogja visszatartani.

A modell alkatodnak meg örülj, sokan irigyelhetnek miatta. :)

2013. szept. 26. 10:55
 12/28 anonim ***** válasza:
42%
Jobb ha a lány alacsonyabb,olyan hülyén néz ki egy magas lány és egy alacsony férfi egymás mellett.De lehet hogy ez csak azért van,mert ez a megszokott?
2013. szept. 26. 10:55
 13/28 anonim ***** válasza:
És neked az probléma ha kisebb a fiú mint te?
2013. szept. 26. 10:58
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 184 cm magas vagyok (fiú), engem kifejezetten a magasabb lányok vonzanak, de első látásra zavarna ha nálam is magasabb lenne a lány. Viszont kizáró ok sem lenne. A belső értékek illetve a kisugárzás/öszkép (hívjuk bárhogy) fontosabb a magasságnál. Hiába a magasabb lányokat találom vonzónak a párom 25 cm-el alacsonybb nálam. De értem mi a problémád, és szerintem bennünk férfiakban benne van, hogy egy alacsonybb partner mellett dominánsabbnak érezzükl magunkat de ez csak külsőség. Aki igazán kedvel téged az nem fog törődni a magasságoddal...
2013. szept. 26. 10:59
 15/28 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna ha valaki alacsonyabb nálam csak őt ne zavarja.Nekem a személyiség számít.
2013. szept. 26. 11:05
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nah egy normális lány :)
2013. szept. 26. 11:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem. De úgy általában a nőknek van a magasságokkal problémája. Pl 174 cm magas a csaj és ő csak olyanokkal hajlandó összejönni akik legalább 5-10 cm-el magasabbak nála. A srácokat így engem is ez kevéssé szokta ez zavarni.
2013. szept. 26. 11:14
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
Én 181cm vagyok és engem sem zavarna ha magasabb lenne a csaj, egy bizonyos méretig :) Azért a 2 méter már zavarna, de egy olyan 10cm még beleférne simán!
2013. szept. 26. 11:15
 19/28 A kérdező kommentje:
Hát mindent kapok vegyesen! Van akit zavar van akit nem.Ez megnyugtató mert így legalább tudom hogy nem feltétlenül hátrány a magasságom!
2013. szept. 26. 11:26
 20/28 anonim ***** válasza:
Minden ember más,mindenkinek más tetszik :)Így mindig van esély bármire
2013. szept. 26. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!