Anonime kérdése:
Fiúk! Nálatok nagy probléma hogyha egy lány magasabb az átlagnál?
Figyelt kérdés
180cm vagyok 15 éves lány és nem tudom hogy örüljek-e a magasságomnak vagy ne.Minden ember a környezetemben azzal jön hogy de jó neked hogy ilyen szép modell alkatod van (tény hogy vékony és magas vagyok)de én úgy érzem a pasik nem érzik elég férfiasnak magukat mellettem!Vagy lehet hogy csak beképzelem magamnak?2013. szept. 26. 10:48
1/28 anonim válasza:
Nálam ne legyen magasabb az a lényeg.
2/28 anonim válasza:
én 165 cm vagyok és nem szeretem ha magasabb a lány :/ 16/F
3/28 anonim válasza:
A nálad alacsonyabb srácok nem biztos hogy mernének kezdeményezni, de a magasabbak igen. ;)
4/28 anonim válasza:
Én szeretem ha egy csaj magasabb nálam
5/28 anonim válasza:
A lányok egy jelentős részének magasabbnak kell lenni az átlagnál, hiszen ha nem teljesen egységes a lányok magassága, akkor kell lenni kilengésnek. Valószínűleg a lányok kb. 40%-a magasabb az átlagnál.
6/28 A kérdező kommentje:
Hát igen erről beszélek.Ti teljesen értitek a kérdés lényegét.És ahogy kiveszem azért zavaró.Ti milyen magasak vagytok?
2013. szept. 26. 10:51
7/28 A kérdező kommentje:
De azért 15 évesen 180-nak lenni nem kis dolog!
2013. szept. 26. 10:53
8/28 anonim válasza:
és te kedves kérdező járnál egy nálad kisebb fiúval?
9/28 anonim válasza:
Úgy kell pontozz le nyugodtan azért mert azt mondtam hogy nem szeretem ha magasabb nálam a lány...
10/28 anonim válasza:
Nem szeretek magamról akármilyen adatot megadni, hogyha írsz privátban válaszolok minden kérdésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!