Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok? Lehetsséges...

Ti mit gondoltok? Lehetsséges hogy bejövök neki? (probléma lent)

Figyelt kérdés
Szóval, egy ideje irkálok egy fiúval akit ismerek mert ugyanabba a faluba lakunk pár utcával odébb. Mindíg ő ír rám először,likeolja a képeim/állapotaim meg mindent amit megosztok, találkozni akar velem , ő szerinte csinos és cuki vagyok csakhogy 4évvel idősebb. Lehetséges hogy bejövök neki?.. Mit csináljak ha ő nekem nem jön be? NEMSZERETNÉM MEGBÁNTANI ÉS AZ AKAROM HOGY BARÁTOK MARADJUNK

2013. máj. 27. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Egyértelmű,hogy ő biztatásnak veszi,hogy vissza irsz neki .Nem szép dolog,de lehet kipróbálnám,egy időre megváltoztatnám a családi állapotomat kapcsolatban -ra . Kiváncsi lennék arra mit lépne .Ha kérdezgetne ,vagy netán szemrehányást tenne,akkor lehetne megbeszélni,hogy köztetek nincs semmi ... te a barátságodnál nem tudsz többet felajánlani neki .
2013. máj. 27. 13:31
 2/8 A kérdező kommentje:
én 14 vagyok ő pedig 18, nemszeretném megváltoztatni az álapotom, őszinte akarnák vele lenni
2013. máj. 27. 13:32
 3/8 anonim válasza:
Biztos h bejösz neki,én is voltam igy egyszerűen mond meg neki az iagazat mert ha tovább húzod halasztod csak roszabb lesz neki és te is kellemetlenül fogod érezni magad.Nyugodtan mond meg neki h nagyon rendes srác vagy de nem akarsz többett barátságnál,vagy mond meg neki h más teccik neked!
2013. máj. 27. 13:33
 4/8 A kérdező kommentje:
csakhogy attól félek hogy azt fogja mondani h ősem akar ,vagy kigúnyol hogy ezt hittem .. kiröhög v ilyesmi
2013. máj. 27. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

AkarNÉK

Egyébként ez még nem barátság.

Mondd meg neki egyértelműen a találkozón, hogy részedről ez csak ismerkedés, barátság.

2013. máj. 27. 13:35
 6/8 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy találkozzak e vele
2013. máj. 27. 13:36
 7/8 anonim válasza:
Nem kell félni én is ettől tartottam.És én sajnos elkéstem ezzel annyira rám volt tapadvaa a srác h ölelgetett puszilgatott egyszer a számszélére is adott puszit és annyira elegem lett belőle h ki kellett találnom h nekem van egy barátom,tudom nem szép dolog de ilyen helyzetben nem tudsz mit csinálni,h megtartsd a barátságotokat meg le is szálljon rólad,nos nekem bevált.Csak nyugodtan még az elején közöld ezt vele!
2013. máj. 27. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szép dolog,hogy őszinte akarsz vele lenni .Én a helyedben amikor találkozóra hiv megmondanám neki ,hogy találkozhatunk,de csak barátilag . Nincs ebben semmi ciki .Találkozz vele és ha esetleg kezdeményezne ,akkor mondd meg neki,hogy te nem szeretnél tőle semmit. A vonzalmat nem lehet kierőszakolni .Egyébként a 4 év alapból nem lenne sok ,de egy 18 éves fiú nyilván nem csak a kezedet akarja fogni ,te a 14 éveddel pedig túl fiatal vagy még bizonyos dolgokhoz ..
2013. máj. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!