Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok (elsősorban huszonévese...

Lányok (elsősorban huszonévesek), szerintetek ez tolakodás lenne, és megijednétek, vagy belemennétek?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy netes fórumon (akár itt is) kaptok privátot egy sráctól, ami nem nyomulós, nem disznó, és válaszoltok is rá, mert mondjuk szimpinek találjátok az illetőt. Aztán legközelebb (vagy pl. 2-3 levél múlva) a srác felveti, hogy beszélgessetek chaten, skype-on stb. Ebben az esetben mit választanátok? Inkább leveleznétek tovább, vagy lelépnétek, vagy okét mondanátok? Ha mondjuk szimpatikus számotokra a másik, akkor örültök annak, ha minél hamarabb "láthatjátok" őt, és pl. chatelhettek vele, vagy inkább a hosszasabb levelezést választjátok, és utána esetleg képet cseréltek? Kíváncsi lennék a véleményetekre, előre is köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 25. 20:48
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Az, hogy gyerekkoromtól van egy depressziószerű betegségem, bár erre csak pár éve jöttek rá, amikor önszántamból elmentem egy dokihoz. Lényegében véve ebből fakadt az, hogy elszúrtam az egész életemet, nem mertem és nem tudtam ismerkedni sem, és bár lassan 30 leszek, még ott tartok, mintha 10-12 éves lennék, mert gyakorlatilag semmi tapasztalatom. Mindig is féltem, hogy mi lesz, ha megtudják ezt az egészet, ezért sem merek nagyon közel engedni magamhoz senkit, bár tudom, hogy ezzel nem igazán teszek jót. Mondjuk nyilván elvben nincs velem semmi baj, a gyakorlatban mégsem találok olyat, aki ezt tolerálni tudná, vagy legalább elfogadhatná a múltamat. Ha már úgy is lekopnak az emberek, hogy gyakorlatilag semmit nem tudnak rólam, ezt hogyan tudnák elfogadni? Pedig nem szokásom nyafogni, amit eddig leírtam, azt se ezért írtam, és inkább segíteni szeretek másoknak, nem szívom le az energiájukat. Viszont folyton csak azt látom, hogy nincs sikerélményem, pedig mondom, a nagy "titkokat" még nem is tudják.
2013. szept. 25. 23:14
 32/35 anonim ***** válasza:

Milyen betegséged pontosabban ? " Depresszió szerű " Ez tág fogalom, bár gondol akkor pszichés betegséged van, de biztos van pontos megnevezése, pláne ha diagnosztizálva lett.

Persze, ha titok, akkor nem erőltetem.

2013. szept. 25. 23:18
 33/35 A kérdező kommentje:
Disztímia, bár ez szerintem nem sokat változtat a lényegen, és elvileg a nagy ember is tévedhetett. Ami a lényeg: szerintem ha ezt megtudná valaki, valószínűleg sikoltva elrohanna, mert biztosan azt gondolná, hogy valami pszichopata állat vagyok. De már önmagában az is riasztó és taszító lehet, hogy soha nem volt senkim.
2013. szept. 25. 23:23
 34/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi gond, jó pár ember szenved, ilyen vagy ehhez hasonló betegségekben. Aki megkedvel, az nem fog elrohanni azután, hogy ezt megtudja, inkább melléd áll, és próbál támogatni, segíteni.

Az meg szerintem kicsit sem riasztó vagy rémisztő, hogy sose volt Senkid sem. Ha eljön az ideje majd lesz, nem kell elkapkodni semmit se.

2013. szept. 25. 23:31
 35/35 A kérdező kommentje:

Sajnos csak olyan emberekkel találkoztam, akik képtelenek ezt elfogadni, mondjuk elvben sokkal könnyebb toleránsnak hirdetnünk magunkat, mint ezt a gyakorlatban is bizonyítani. Az is tény, hogy kevesekkel jutottunk el addig, hogy ilyesmiről szó legyen, vagy már az elején tipliztek, vagy ha hónapokig tartó levelezés után felvetettem azt az ötletet, hogy esetleg személyesen is beszélgessünk (akár csak barátilag is), mindenféle kifogással elutasították. Pedig előtte odáig voltak, hogy egyetértenek velem, meg hogy normálisnak, rendesnek tartanak stb.

Hogy mennyire lehet riasztó a tapasztalatlanság... Őszintén szólva valahol meg tudom érteni azokat, akik szerint bizonyos életkor fölött "illik" valamiféle (szexuális) tapasztalattal rendelkezni, az más kérdés, hogy ez az elvárás mennyire hathat nyomasztóan egy "nem normális" emberre. Amúgy nem lenne olyan nagy a probléma, ha az emberek többsége nem zárkózna el az ismerkedéstől már az elején, ha adnának lehetőséget, de ez nincs meg. Nem akarok elkapkodni semmit, csak szerintem elég súlyos a helyzet, mivel 29 vagyok, és nincs túl sok időm várni a "csodára", főleg úgy, hogy a folyamat már az elején elakad.

2013. szept. 26. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!