Lányok (elsősorban huszonévesek), szerintetek ez tolakodás lenne, és megijednétek, vagy belemennétek?
Milyen betegséged pontosabban ? " Depresszió szerű " Ez tág fogalom, bár gondol akkor pszichés betegséged van, de biztos van pontos megnevezése, pláne ha diagnosztizálva lett.
Persze, ha titok, akkor nem erőltetem.
Szerintem nincs ezzel semmi gond, jó pár ember szenved, ilyen vagy ehhez hasonló betegségekben. Aki megkedvel, az nem fog elrohanni azután, hogy ezt megtudja, inkább melléd áll, és próbál támogatni, segíteni.
Az meg szerintem kicsit sem riasztó vagy rémisztő, hogy sose volt Senkid sem. Ha eljön az ideje majd lesz, nem kell elkapkodni semmit se.
Sajnos csak olyan emberekkel találkoztam, akik képtelenek ezt elfogadni, mondjuk elvben sokkal könnyebb toleránsnak hirdetnünk magunkat, mint ezt a gyakorlatban is bizonyítani. Az is tény, hogy kevesekkel jutottunk el addig, hogy ilyesmiről szó legyen, vagy már az elején tipliztek, vagy ha hónapokig tartó levelezés után felvetettem azt az ötletet, hogy esetleg személyesen is beszélgessünk (akár csak barátilag is), mindenféle kifogással elutasították. Pedig előtte odáig voltak, hogy egyetértenek velem, meg hogy normálisnak, rendesnek tartanak stb.
Hogy mennyire lehet riasztó a tapasztalatlanság... Őszintén szólva valahol meg tudom érteni azokat, akik szerint bizonyos életkor fölött "illik" valamiféle (szexuális) tapasztalattal rendelkezni, az más kérdés, hogy ez az elvárás mennyire hathat nyomasztóan egy "nem normális" emberre. Amúgy nem lenne olyan nagy a probléma, ha az emberek többsége nem zárkózna el az ismerkedéstől már az elején, ha adnának lehetőséget, de ez nincs meg. Nem akarok elkapkodni semmit, csak szerintem elég súlyos a helyzet, mivel 29 vagyok, és nincs túl sok időm várni a "csodára", főleg úgy, hogy a folyamat már az elején elakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!