Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok (elsősorban huszonévese...

Lányok (elsősorban huszonévesek), szerintetek ez tolakodás lenne, és megijednétek, vagy belemennétek?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy netes fórumon (akár itt is) kaptok privátot egy sráctól, ami nem nyomulós, nem disznó, és válaszoltok is rá, mert mondjuk szimpinek találjátok az illetőt. Aztán legközelebb (vagy pl. 2-3 levél múlva) a srác felveti, hogy beszélgessetek chaten, skype-on stb. Ebben az esetben mit választanátok? Inkább leveleznétek tovább, vagy lelépnétek, vagy okét mondanátok? Ha mondjuk szimpatikus számotokra a másik, akkor örültök annak, ha minél hamarabb "láthatjátok" őt, és pl. chatelhettek vele, vagy inkább a hosszasabb levelezést választjátok, és utána esetleg képet cseréltek? Kíváncsi lennék a véleményetekre, előre is köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 25. 20:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Ha csak beszélgetni akarsz, minden hátsó szándék nélkül, s nem Camozni vagy Mikrofonozni, akkor miért nem jó az, ha itt beszélgettek ? Miért kell azt éreztetned a másikkal, hogy rá akarsz hajtani, esetleg azt, hogy mást is Szeretnél Tőle ! A legtöbb Nő, nem ismerkedni jön ide, tehát igen vannak akik megijednek, megrémülnek, attól, hogy más közösségi oldalakon, fórumokon akarsz beszélgetni. Szerintem, ha sima egyszerű beszélgetés, akkor az itt is megteszi.

N/24

2013. szept. 25. 21:41
 12/35 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én azt tapasztaltam, hogy itt is hamar lekopnak az emberek, pedig nem vagyok pofátlan, nem nyomulok. Igazából azon gondolkoztam, hogy ha itt levelezünk, akkor talán az lehet zavaró, hogy személytelenebb, mint mondjuk a skype, és hogy a lányoknak is talán egyszerűbb, ha láthatják a másikat. Mondjuk a franc se tudja, hogy mi a jó, én már képtelen vagyok kitalálni, hogy mitől lehetek sikeres.
2013. szept. 25. 21:47
 13/35 anonim ***** válasza:

" Sikeres "

Lehet itt a baj, hogy nagyon akarod azt, hogy elfogadjanak, hogy többet beszéljenek Veled. Tudod minden ember más, ezért minden emberben más kelti fel az érdeklődést. Ne lovald bele Magad olyan gyorsan a dolgokba, s ne görcsölj annyira rajta, hogy mi lesz később, " élvezd " addig a beszélgetést míg tart.

S egyébként, lehet, hogy nem direkt " kopnak " le, csak nem mindenki jár fel nap mint nap.

2013. szept. 25. 21:56
 14/35 A kérdező kommentje:
Nem szoktam görcsölni, csak nem értem, miért tipliznek olyanok is, akik előtte pl. azon nyafogtak, hogy bunkókkal vannak körülvéve, meg hogy huszonévesen sose volt senkijük. Amúgy én se vagyok itt minden nap, meg nyilván tudom, hogy mindenkinek vannak dolgai, problémái. Csak kicsit sz*r érzés, amikor pl. eljátsszák, hogy majd holnap írok, de írjál már rám, hogy ne felejtsem el, aztán azóta sincs semmi. Arról nem is beszélve, hogy odáig már el se jutunk, hogy a lelkembe belelássanak, szóval semmi olyan nincs, ami riasztóan vagy taszítóan hathatna. Elhiszem, hogy minden ember más, de nehéz elhinni, hogy senkit nem érdeklek (leszámítva pár emberkét, akikkel hosszabban leveleztünk, de mondjuk túl távol lakunk egymástól), pedig itt is nem egy, meg nem kettő emberrel beszéltem.
2013. szept. 25. 22:05
 15/35 anonim ***** válasza:
Ne törődj azokkal, akik úgy mond lepattintanak, próbáld meg Őket figyelmen kívül hagyni és koncentrálj azokra, akikkel jól el vagy, még ha messzi is laknak. Jobb egy olyan emberrel beszélgetni akivel jól el vagy, mint 10 másik olyannal beszélni, akiket kicsit se érdekelsz !
2013. szept. 25. 22:09
 16/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egy idő után ők is "eltűnnek", mert nyilván mindenkinek megvan a maga élete, a távolság miatt meg úgyse tudunk személyesen találkozni. Viszont olyanok is voltak, akikkel hónapokig leveleztünk, mégis elzárkóztak attól, hogy akár képet cseréljünk, vagy hogy csak barátilag találkozzunk. Én már nem tudom, mit csináljak, meg hogy hol lehet tényleg normális emberekre találni.
2013. szept. 25. 22:13
 17/35 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, velem még nem történt ilyen. Ezt csak Te tudod megoldani, hiszen Te döntöd el, hogy kivel ismerkedsz, kinek adsz esélyt arra, hogy megismerjen.
2013. szept. 25. 22:18
 18/35 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy nem nagyon engedek igazán közel magamhoz senkit, mert vannak bennem félelmek, de amúgy szinte bárkinek esélyt adnék a beszélgetésre, hiszen azzal senki nem veszthet semmit. És éppen ezért nem értem azokat, akik lelépnek, ha én lány lennék, és olyan helyzetben lennék, mint ők, valószínűleg kapnék az alkalmon, és örülnék annak, hogy egy normális emberrel beszélhetek. Talán nagyképűségnek hangzik, de szerintem jogosan tarthatom magam értelmesnek.
2013. szept. 25. 22:23
 19/35 anonim ***** válasza:
Nem minden Lány/Nő keresi az értelmeseket, ha meg van olyan, akkor lehet, úgy mond elsétálnak mellettük.
2013. szept. 25. 22:28
 20/35 A kérdező kommentje:
Tudod, az az elkeserítő, hogy sokan mutatják magukat normálisnak és értelmesnek, sokan állítják magukról, hogy ők aztán milyen türelmesek, toleránsak stb. aztán a gyakorlat meg abszolút nem ezt igazolja. Ja és hát persze a legtöbben azzal jönnek, hogy ők normális, értelmes, átlagos stb. srácot keresnek, ehhez képest viszont még levelezni se hajlandók.
2013. szept. 25. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!