Lányok (elsősorban huszonévesek), szerintetek ez tolakodás lenne, és megijednétek, vagy belemennétek?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy netes fórumon (akár itt is) kaptok privátot egy sráctól, ami nem nyomulós, nem disznó, és válaszoltok is rá, mert mondjuk szimpinek találjátok az illetőt. Aztán legközelebb (vagy pl. 2-3 levél múlva) a srác felveti, hogy beszélgessetek chaten, skype-on stb. Ebben az esetben mit választanátok? Inkább leveleznétek tovább, vagy lelépnétek, vagy okét mondanátok? Ha mondjuk szimpatikus számotokra a másik, akkor örültök annak, ha minél hamarabb "láthatjátok" őt, és pl. chatelhettek vele, vagy inkább a hosszasabb levelezést választjátok, és utána esetleg képet cseréltek? Kíváncsi lennék a véleményetekre, előre is köszönöm a válaszokat.2013. szept. 25. 20:48
1/35 anonim válasza:
Ne válaszoljatok neki, a péniszéről küldözget privátban képeket.
2/35 anonim válasza:
Beszélgetés vagy is levelezés simán, pláne ha tényleg nem akar semmit,pl pár hét múlva nem dörzsöli a makkját camba o.O meg könyörgő levelek ezreivel halmoz el, h d..junk :/ nah, ezt nem bírom, de úgy simán barátkozás céljából benne lennék! Skype-on nem, mert nincs :D
3/35 A kérdező kommentje:
#1: Írni akartam valami nagyon szépet neked, de nem érdemled meg. Amúgy meg nem fogok a válaszolóknak privit írni, de még ha írnék, akkor se tennék olyat, amit említettél. Akivel itt leveleztem, annak szerintem nem lehetett panasza, mert beképzeltség nélkül mondhatom, hogy intelligensen kommunikáltam velük. Sőt olyan is volt, akivel személyesen is találkoztunk, és ő se panaszkodhatott, hogy bunkó lettem volna.
2013. szept. 25. 20:55
4/35 anonim válasza:
Semmi bizonyítékod nincs arra amit állítasz.
5/35 A kérdező kommentje:
#2: Nem ilyenre gondoltam. De úgy vettem észre, hogy a normális közeledést se nagyon értékelik.
2013. szept. 25. 21:00
6/35 A kérdező kommentje:
#4: Neked van?
2013. szept. 25. 21:00
7/35 anonim válasza:
Tegnap kaptam tőled egyet mert részeg mámorodban azt hitted értékelni fogom, de undoromban letöröltem az üzenetet.
8/35 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy tőlem kaptad? Egy jó ideje már nem is voltam fenn gyakorin.
2013. szept. 25. 21:04
9/35 anonim válasza:
Kifogásokat tartsad meg az ítélőszéknek.
10/35 A kérdező kommentje:
Nem kifogás, mert ez az igazság. Pont az a legpocsékabb érzés, hogy a normális közeledéssel nincs sikerem.
2013. szept. 25. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!