Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szólítsam meg?

Hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés
Van egy csodálatos lány,akivel facebookon chat-eltem,ott az ismerősöm már kb.1-2 éve.Kiderült hogy nem messze lakik tőlem.Mikor először megláttam a szívem majd kiugrott a helyéről,a pulzusom meg felmehetett kb.120-ra.Csak sajnos a lánynak még az előtt lett pasija hogy én megismertem volna.Egyszer már készen álltam rá hogy megszólítom csak akkor a barátnőivel jött és nem mertem megszólítani.A lányok szerint helyes vagyok,szinte mindenhol megnéznek engem és meg is mondják sokszor hogy tetszek nekik.De engem rajta kívül senki más nem érdekel.Akárhányszor látom reggel,már csak az,hogy látom feldobja a napomat.Mint szokták mondani "az első benyomás a legfontosabb".Hogy vágódjak be nála hogy én legyek a következő pasija?Nem szeretnék nyomulósnak tűnni.

2013. szept. 25. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha van pasija, akkor inkább hagyd békén.
2013. szept. 25. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Először megismerni szeretném barátként de úgy sem merem megszólítani sehol.
2013. szept. 25. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
De előbb utóbb elvennéd tőle, szerintem felejts el. Neked, hogy esne fordítva?
2013. szept. 26. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkora f**sz nem vagyok!
2013. szept. 26. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
De azzal a céllal akarnád megismerni, hogy összejöjj vele...
2013. szept. 27. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!