17 éves vagyok és szerelmes egy 31 éves férfiba, levelet szeretnék írni de nem tudom, hogy mivel kezdjem, hogy szólítsam meg! Nem szeretnék egyből tolakodó lenni. Szerintetek?
Szia!
Szeretném ha mélyebben megismerkednénk. ;)
Kezdésnek jó.
Hát nem tudom, láttam már ilyet, de egy ilyen korkülönbséggel maximum szexről szólhat a dolog. Legalábbis a pasi részéről. De tudom vannak olyan lányok akiket csak a jóval idősebb pasik érdekelnek, és még több pasi aki fiatalabb barátnőre vágyna. :)
Mégis én azt javasolnám, hogy várj még az idősebb pasikkal 1-2 évet.
Kezdésnek, mondjuk:
"Tisztelt Tanár Úr / Igazgató Úr / Behajtó Úr / Apuci!
A mai napon ért csúcsára bennem az apakomplexus, ezért döntöttem úgy, hogy levelemet immáron eljuttatom magához. Tekintve hogy az önbizalomnak, önértékelésnek teljes hiányában állok, úgy érzem kénytelen leszek olyan férfiak szexuális társaságát keresni, akik megunták a ráncos feleségüket, és/vagy beleuntak semmitmondó életükbe, ezért szívesen mártanák legbecsesebbnek vélt testrészüket ifjúi rózsaolajos barlangomba, megalázván ezzel elsősorban magamat, az ön esetleges feleségét, gyermekeit, extrém esetben hozzátartozóit. Mindezek felett, számítok az ön hathatós anyagi támogatására, hiszen azért ez mégis csak része kell hogy legyen a megállapodásnak, mely alapja hardcore szerelem a szerződéskötők között.
Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen fel lakhelyemen, de anyut az előszobában kérem kerülje! Ő nem értheti meg szerelmünk igaz, nemes valóját, de ezért nem hibáztathatjuk.
Fényképes önéletrajzomat mellékletként csatoltam.
Tisztelettel,
Kedves Kérdező"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!