Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szolítsam meg, hogy...

Hogy szolítsam meg, hogy flörtöljek vele?

Figyelt kérdés
Már honapok ota tetszik egy gyerek.Nem ismerem csak látásbol falunapokon szok itt lenni stb..és megszeretném szólítanni ,de nagyon félénk vagyok.Arra gondoltam ,hogy legközelebb veszek egy pálinkát és oda mennék hozzá és ezt mondannám neki:Hello mit szolnál ha ezt most ketten meg innánk? és így közben megismerkednénk :) tudtok még ilyen dumát ,amit bevethetnék? :D

2013. szept. 23. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
gyerek tetszik? az már régen rossz
2013. szept. 23. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:
18 éves :D
2013. szept. 23. 22:09
 3/4 anonim válasza:
Pálinkával akarod elcsábítani?? :) Aranyos, de nem túl jó ötlet! Inkább menj oda hozzá, dicsérd meg a ruháját, haját, stb. Azt a lányok jobban szeretik, mint a páleszt! ;) És utána beszélgessetek RÓLA!! AZTÁN MAJD KÉRDEZ, LEGYÉL NORMÁLIS, vicces, de ne legyél komolytalan. Ha kell legyél úriember, udvarias, stb. Ágyba akarod vinni, vagy komolyabbak a szándékaid?? :) döntsd el, aztán hívd el randizni! sok sikert! :)
2013. szept. 24. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány :D Ö a fiú ,akit pélinkával akarok elcsábítanni xd
2013. szept. 24. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!