Neki mekkora esélyei lehetnének a lányoknál?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömről lenne szó. 24 éves.
216-217 cm, 145 kg körüli. Tiszta izom.
El tudok vele beszélgetni, de ha olyan kedve van, akkor alig lehet megmaradni mellette, sokan kerülik. Intelligens, de néha a dühe elveszi az ítélőképességét, bár ez nem gyakran, hanem csak olyan szórványosan fordul elő.
2013. szept. 23. 23:11
1/7 anonim válasza:
145 kg tiszta izom akkor már mr olympia lenne :D
2/7 anonim válasza:
Nálam nem sok esélye lenne mert szerintem nem létezik :P
3/7 anonim válasza:
Ez kicsoda?!Johny Cage a Mortal Kombatból?! :D
4/7 anonim válasza:
a magasságát is nézzétek, ahhoz a 145 kg nem sok, ha izmos
5/7 anonim válasza:
Nálam lenne esélye :) Én alapjában véve nyugodt, komoly, türelmes vagyok, kiegészítenénk egymást :) Meg végre hozzábújhatnék valakihez és érezhetném, milyen erős. Ha intelligens, akkor az meg egyenesen tökéletes, jó, ha nem csak felszínes dolgokról lehet valakivel beszélgetni.
7/7 anonim válasza:
Ez alapján az a nagyon izmos férfi, ami nekem egyáltalán nem tetszik, az sem, hogy dühösen elveszíti az ítélőképességét, elég vagyok én viszonylag agresszívnak :D Szóval nem az esetem, de másnak biztos bejön, mint ahogy azt az előző válaszok is igazolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!