Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyiken ismerkedők! Válaszolnátok?

Gyiken ismerkedők! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés

A gyik eredetileg nem arra lett kitalálva, hogy itt ismerkedjenek az emberek, mégis akarva akaratlanul is belebotlasz személyekbe, akiket megkedvelsz. Részemről a netes beszélgetés nagyon fekszik, tényleg értelmes és kedves emberekkel lehet megismerkedni, de nem szoktam tovább menni. Nehezen adom ki magam, a személyes találkozó eddig két lánnyal történt, egyikük nagyon jó barátnőm is lett, de randira pl még nem mentem el. Tartok tőle, hogy a másik oldalon akárki lehet, aki szépeket ír, élőben pedig megütöm a bokám. Féltem magam.

Előre tisztázni szoktam ezt a dolgot. Először általában megfelel, de pár hónap után szokott jönni a fekete leves, amikor hirtelen többet akarna a másik fél. Vita, cirkusz, jó nagy adag lelkiismeret furdalás, mindig ez a vége. Ami egyrészt bánt, mert már hajlamos vagyok magamat hibáztatni, másrészt pedig sajnálom azokkal megszakítani a kapcsolatot, akikkel tényleg ment a beszélgetés és a napjaim/heteim részévé váltak. Nagyon nyomasztó a dolog és sok esetben sajnálom, hogy így alakul. Még ha csak netes beszélgetés is, van akivel már többet beszélek , mint a saját családtagjaimmal. (ez persze a családi életem minősíti, de ennek más a háttere)

Én csinálom rosszul? Én vagyok a hibás? Ti hogyan csináljátok?

2013. szept. 22. 00:49
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Íme, mikor a "baromira kedvellekből" eljutunk az "akkor hol bä$$zalak?"-ig. Ékes példája vagy az egész írásomnak, na nem mintha nem tudnád, hiszen ezért írsz, nem vagy te hülye gyerek. Ez lenne a kedves srác, akinek nem adok esélyt? Én nem ezt látom, hanem egy hisztis kisfiút, akinek itt kell írjak, mert privátban nem hajlandó válaszolni. Ha már a kommunikáció sem megy, nem tudom mégis mit vársz. Engem hibáztatni pedig kicsit sem elegáns, és kicsit sem fair. És megint a cirkusznál vagyunk, ahogy mindig. Nincs ehhez energiám, és ritka mód unom, hogy nem elég a beszélgetés, a tényleg jó beszélgetés, kell a fesztivál. Én nem unatkozom annyira, hogy mindenképp viszályt szítsak. És a legszomorúbb az, hogy nem hiszem, hogy neked jó érzés lenne. A miértekre már meg sem várom a válaszod, nyilván megint nem kapok egyenes választ.

A "keversz valakivel" kommentet hagyd is, felesleges...

2013. szept. 22. 01:23
 22/35 anonim ***** válasza:

itt az igazság "nincs felosztva, hogy a net az örülteké, a valóvilág pedig a normálisaké, akkor sem, ha tudat alatt minden második lány ezt gondolja."

milyen szög? XD én beszélgettem több hónapig csajjal innen és bizony voltak köztünk is viták nézeteltérések de aztán bebizonyosodott h csak azárt van mert már sokkal hamarabb személyes talira kellett volna vinni a dolgot mert a net megöl sok mindent meglehet a kérdező mindig huzza az időt a személyes taliig minthogy szinte alig talizik valakivel is ahogy irja es a masik ráun erre. minden embernek vannak hibai, vessetek véget annak a tévhitnek hogy minden rózsaszín.

2013. szept. 22. 01:24
 23/35 anonim ***** válasza:
persze,hogy senki nem tökéletes,de a hibákat is lehet kategorizálni és ha már a neten kiderül olyan hiba amit a másik nem akar elfogadni,akkor felesleges a személyes talit erőltetni.
2013. szept. 22. 01:32
 24/35 A kérdező kommentje:

"vessetek véget annak a tévhitnek hogy minden rózsaszín."

Nekem nem kell, megteszik ezt helyettem mások. A rózsaszín ködös de szép a világ életérzés elég gyorsan el tud illanni az emberből.

A személyes tali pedig tudtommal egyszer sem lett felhozva, sőt! Ha hajlandó is lettem volna, előre tisztázva lett, nekem erre nincs is lehetőségem. Előre el lett döntve, hogy állok én a dologhoz és mit fogok mondani, majd később ez lett a szememre vetve. Kicsit átment a dolog nevetségesbe.

2013. szept. 22. 01:35
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem nekem nincs erre lehetőségem, a másik félnek. Csak nem túl érthetően írtam.
2013. szept. 22. 01:36
 26/35 anonim ***** válasza:
A hol bä$$zalak nem arra vonatkozik h hol tegyelek magamévá hanem hogy ha a neten nem vagytok hajlandóak ismerkedni akkor hol máshol? tipikus lekoptató szöveg. a másik ilyen a túl fiatal vagy hozzám, túl öreg vagy hozzám, helyes vagy de nem az esetem (ergo ronda vagy). hiányzik az egyenesség a nőkből, hiányzik az, hogy legyen annyi vér a pucájában, hogy odabiggyeszti hogy nem akarok semmit, és kész. ne ilyen süket dumákkal jöjjön hogy barátom van, meg neten nem ismerkedem, mert óvatos vagyok. belegondoltatok már abba hogy a netes átveréseknek ugyanúgy a férfiak is részesei. volt itt 1 hónapja egy user, a neve Reninagy. 1 hónapig abban a hitben éltem amikor feljöttem a netre hogy egy tündéri lánnyal beszélgetek, még képeket is küldött magáról. a stílusán egyértelműen azt vettem le hogy nő. engem eléggé nehéz becsapni, de mivel teljesen beleéltem magam utána közölte h ez a hobbija hogy szívasson másokat itt a gyiken. kérdezem: mi a jobb? őszintén felvállalni már a kezdetektől hogy ismerkedni akarunk vagy ilyen módon, szemét módon, galád módon becsapni a másikat. ne higgyétek hogy csak ti nők szenvedtek itt a becstelen dolgoktól, lexikonokat lehetne megtölteni a férfi oldal negatív tapasztalataival is. csak mi nem rinyálunk minden új embernek aki ránk ír privátban ha egyáltalán ránk ír a nő mert ugyebár őa vérig sértett csalódott ember....meg ez is olyan hogy embere válogatja. van akinek elég a netes beszélgetés, az értelmesebb embere tovább akarna lépni főleg ha van szimpátia, minimum egy személyes találkozás vagy valami, főleg azután, ha már láttad képeken, telefonon is vagy akárhol beszéltél vele és megbizonyosodtál róla, hogy nem átverés a dolog.
2013. szept. 22. 01:37
 27/35 anonim ***** válasza:
Na, ilyenkor tényleg zavaró a mondat eleji kisbetű. :D
2013. szept. 22. 01:40
 28/35 A kérdező kommentje:

Őszintén felvállaltam a véleményem mindig, mindenről, ha valamivel, hát azzal nem vádolhatsz, hogy nem voltam fair. Azért a másik oldalon voltak furcsaságok, nem? Nem fejtem ki, te úgyis érted. A rossz tapasztalataidhoz semmi közöm, nem rajtam kell csattanjon az ostor, csak mert vannak lányok is, akik ilyeneket megtesznek. Ugyanis én nem tettem, egyetlen "bűnöm" a bizalmatlanságom, ezen megy a rugózás jó ideje, holott azért sok dolog változott, pl kép, skype... Olyan dolgok vannak hibámnak felhozva, amik nem igazak. Mi a valódi probléma? Ne rajtam vezesd le a nőkkel kapcsolatos csalódásaidat, mert nem hiszem, hogy megérdemeltem volna.

Nem áltatom a pasikat, leírtam, előre tisztázom a dolgokat, nem árulok zsákbamacskát. Ha ezek ellenére dönt úgy a másik fél, hogy beszélget velem, mert szimpatikusnak tart és neki is jól esik a csevej, akkor a hirtelen támadt "nekem ez nem elég" fair dolog??

2013. szept. 22. 01:41
 29/35 anonim ***** válasza:

Számodra miért kevésbé

értelmes az az ember aki csupán a neten akar beszélgetni még akkor is ha a szimpátia megvan?

Attól, hogy valaki szimpatikus nekem, nem következik az,hogy egyből össze is akarok jönni vele,vagy esetleg később hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő.

2013. szept. 22. 01:43
 30/35 anonim ***** válasza:

fair

Bármikor jogod van nemet mondani. Neki is joga van ha úgy érzi túl közel került.

2013. szept. 22. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!