Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyiken ismerkedők! Válaszolnátok?

Gyiken ismerkedők! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés

A gyik eredetileg nem arra lett kitalálva, hogy itt ismerkedjenek az emberek, mégis akarva akaratlanul is belebotlasz személyekbe, akiket megkedvelsz. Részemről a netes beszélgetés nagyon fekszik, tényleg értelmes és kedves emberekkel lehet megismerkedni, de nem szoktam tovább menni. Nehezen adom ki magam, a személyes találkozó eddig két lánnyal történt, egyikük nagyon jó barátnőm is lett, de randira pl még nem mentem el. Tartok tőle, hogy a másik oldalon akárki lehet, aki szépeket ír, élőben pedig megütöm a bokám. Féltem magam.

Előre tisztázni szoktam ezt a dolgot. Először általában megfelel, de pár hónap után szokott jönni a fekete leves, amikor hirtelen többet akarna a másik fél. Vita, cirkusz, jó nagy adag lelkiismeret furdalás, mindig ez a vége. Ami egyrészt bánt, mert már hajlamos vagyok magamat hibáztatni, másrészt pedig sajnálom azokkal megszakítani a kapcsolatot, akikkel tényleg ment a beszélgetés és a napjaim/heteim részévé váltak. Nagyon nyomasztó a dolog és sok esetben sajnálom, hogy így alakul. Még ha csak netes beszélgetés is, van akivel már többet beszélek , mint a saját családtagjaimmal. (ez persze a családi életem minősíti, de ennek más a háttere)

Én csinálom rosszul? Én vagyok a hibás? Ti hogyan csináljátok?

2013. szept. 22. 00:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
túlaggódod, a valóságban személyesen is pont ugyanúgy át tudna verni valaki, ha akarna :D
2013. szept. 22. 01:02
 12/35 anonim ***** válasza:
Találkozz a fiúkkal is csak mint barát, minek rögtön randira menni? Én találkoztam már ellenkező neművel innen, sima baráti találkozó volt és nem lett semmi bajom tőle.
2013. szept. 22. 01:05
 13/35 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, de valahogy itt mindig bonyolult lesz a helyzet, sosem megy olajozottan semmi sem. De talán én vagyok a béna :D
2013. szept. 22. 01:06
 14/35 anonim ***** válasza:
te vagy a béna kérdező xd én má taliztam innen csajjal és nem kell mindjárt gyanakodni persze előtte beszéltünk webcamon meg skypeon is sokat meg küldtünk képeket de nem értem olyan frusztráltnak tűnsz.
2013. szept. 22. 01:08
 15/35 A kérdező kommentje:

Ez is egy vélemény, elfogadom. Nem érzem magam annak, de tény, hogy volt már akivel itt ismerkedtem, megkedveltem, aztán kibújt a szög a zsákból. Nem védhetem meg magam mindentől, tisztában vagyok vele, de az egy dolog, hogy randiig nem jutunk el, itt valahogy előbb tönkre mennek a dolgok, pedig nem vagyok bunkó, legalábbis nem érzem magam annak, de előbb utóbb a beszélgetés kevés lesz, akkor is, ha a másik fél szerint is nagyon jókat dumálunk. Akkor ? Elég bántó ezek fényében lekoccolni.

Örülök a jó élményeidnek, férfiként kicsit más a helyzet, úgy gondolom.

2013. szept. 22. 01:11
 16/35 anonim ***** válasza:
14, ha te is bezséltél volna már innen pár "pasival" lehet hogy te is kicsit frusztrált lennél azóta.
2013. szept. 22. 01:12
 17/35 anonim ***** válasza:
az ne mondjad már h fériként itt könnyebb nekünk mikor olyan szintü elutasitásokat kapunk, h iszonyat. pedig normálisan állsz hozzá érted. sajnos sok rendes csávó szivja meg itt a gyökerek miatt. a kedvenc szövegem a csajoktól XD : neten nem ismerekedem. akkor hol bä$$zalak?
2013. szept. 22. 01:15
 18/35 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem ez bizonyos fokú paranoia,főleg itt,főleg neked nem árt :)
2013. szept. 22. 01:19
 19/35 anonim ***** válasza:

Randiznál valakivel, akivel egy koncerten ismerkedtél meg?

Randiznál valakivel, akivel egy koncerten találkoztál először, de előtte egy hónapig maileztél vele?

A férfiak minden helyzetben csajozni próbálnak, és nincs felosztva, hogy a net az örülteké, a valóvilág pedig a normálisaké, akkor sem, ha tudat alatt minden második lány ezt gondolja.

2013. szept. 22. 01:19
 20/35 anonim ***** válasza:
Nem mondtuk, hogy könnyebb, de elég ha az az 1-2bunkó talál be,utána már nagyon nem esik jól megbízni valakiben. Plusz ahogy a kérdező is írja van amikor később bújik ki a szög a zsákból.
2013. szept. 22. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!