Gyiken ismerkedők! Válaszolnátok?
A gyik eredetileg nem arra lett kitalálva, hogy itt ismerkedjenek az emberek, mégis akarva akaratlanul is belebotlasz személyekbe, akiket megkedvelsz. Részemről a netes beszélgetés nagyon fekszik, tényleg értelmes és kedves emberekkel lehet megismerkedni, de nem szoktam tovább menni. Nehezen adom ki magam, a személyes találkozó eddig két lánnyal történt, egyikük nagyon jó barátnőm is lett, de randira pl még nem mentem el. Tartok tőle, hogy a másik oldalon akárki lehet, aki szépeket ír, élőben pedig megütöm a bokám. Féltem magam.
Előre tisztázni szoktam ezt a dolgot. Először általában megfelel, de pár hónap után szokott jönni a fekete leves, amikor hirtelen többet akarna a másik fél. Vita, cirkusz, jó nagy adag lelkiismeret furdalás, mindig ez a vége. Ami egyrészt bánt, mert már hajlamos vagyok magamat hibáztatni, másrészt pedig sajnálom azokkal megszakítani a kapcsolatot, akikkel tényleg ment a beszélgetés és a napjaim/heteim részévé váltak. Nagyon nyomasztó a dolog és sok esetben sajnálom, hogy így alakul. Még ha csak netes beszélgetés is, van akivel már többet beszélek , mint a saját családtagjaimmal. (ez persze a családi életem minősíti, de ennek más a háttere)
Én csinálom rosszul? Én vagyok a hibás? Ti hogyan csináljátok?
én pl több dolgot árultam el itt pár embernek mint a személyes ismerőseimnek és főleg a családomnak.. én elmennék találkozóra igazából mi lehet a legrosszabb ?
elaltatnak és eladnak bankokba valami szervkereskedő maffiának :D? ilyen úgyis csak a filmekbe van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!