Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katonafelesegek/baratnok! Valaszolnatok par kerdesemre?
Mostanaban gyakran latom, hogy sok no van az oldalon, akiknek katona a parjuk. Nekem nincsen tapasztalatom a dologban, de a legjobb baratom nemsokara hivatasos katona lesz, igy erdekel par dolog :
Mennyire valtoztak meg a katonasagon? (kulsore es belsore is)
Erositi vagy gyengiti a kapcsolatotokat, hogy ritkan talalkoztok?
Milyen gyakran beszeltek telefonon, vagy skypeoltok?
Mennyi idore szoktak hazajonni?
Elore is koszonom. 19/L
Szia! Az én párom Németországban katona. Hogy mennyire változott meg? Külsöre és belsőre is nagyon megerösödött, pedig elötte sem volt puhány, de mostanra igazi kemény fickó lett belőle :)
Természetesen egy kapcsolatnak sem tesz jót ha nagyon sokáig nem láthák egymást a felek, de amikor hazajön és átöleled, annál nincs jobb érzés :)
Naponta skypeolunk, és beszélünk telefonon.
Kb. másfél hónapra évente.
En csak egy eve vagyok katonabaratno, de tudok meselni :)
Az en katonam az USA-ban szolgal a szarazfoldi eroknel immar 6 eve. Most 26 eves, szoval meg kolyok volt, amikor kikerult.Lattam rola kepeket mielott kiment, es latom most, hat dobbenet. Az arcvonasai teljesen atalakultak, megkemenyedtek, a tekintetebol eltunt a tuz, a csillogas.... megjarta Irakot, a haborut, szerintem nem kell mondanom, hogy micsoda borzalmakat elt at(bar akkor meg nem ismertem, csak meselte ezeket) nagyon gyorsan lett a fiubol ferfi..
A kapcsolat, hat, reszben egyetertek a harmadikkal, de nehogy azt hidd, hogy az a rovid ido boldogsag kitart azokra az idokre is, amikor egyedul vagy...egy katonabaratnonek legalabb olyan erosnek kell lennie lelkiekben, mint a parjanak.
Mi is napi szinten telefonalunk, skypeolunk, sms-ezunk, mashogy nem is birnank ki.
Altalaban 45 nap a szabadsag, legalabbis az USA-ban, gondolom ez mashol is igy van.
A tied hova keszul?
Koszonom a valaszokat, de o nem a parom, csak a legjobb baratom. :) Mondjuk ettol fuggetlenul nagyon kozel all hozzam.
Afganisztanba megy.
Hát nem. Bár ő nem fél, bátor fiú :)
Ja és még azt akartam kérdezni : te nem szoktál félni, hogy meghal, vagy valami?
Hat, ha bator, akkor jolvan. Sok sikert neki! :)
Hmm...ez tipikus kerdes, ha megtudjak, hogy katona a parom.
Az az igazsag, hogy ennek a szakmanak a velejaroja a halal...barmikor megtortenhet, ha az ember nem is szamit ra, akkor is. Nem tudod befilyasolni az eletet. Termeszetesen en is szoktam erre gondolni, mondjuk amikor nem erem el telefonon, akinek katona a parja, persze hogy elso gondolata az, hogy mi van, ha baja esett..
De szerintem ezen felesleges folyton kattogni, csak magadat huzod fel. Fo a pozitiv gondolkodas, en ezt mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!