Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Lenne egy pár kérdésem...

Lányok! Lenne egy pár kérdésem hozzátok! Válaszolnátok? A kérdések lent.

Figyelt kérdés

1. Mondják, hogy a férfi próbálkozik, a lány meg kiválasztja azt, amelyik neki tetszik. Szerintetek ez tényleg így van ? Általában hány kérőtök van egyszerre?

2. Ha egy férfival nem alakul ki köztetek valami pár hónap alatt, utána már egészen biztosan felejtős a dolog?

3. Volt olyan, hogy összejöttetek egy addigi fiú ismerősötökkel ( vagy akár baráttal ), miután szakítottatok a barátotokkal ? Ha igen, mennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy túl tegyétek magatokat az előző kapcsolaton és belevágjatok egy újba?

2013. aug. 10. 00:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

1./Igen így van.Akad.

2./ Nem.Vannak kivételek.A férfi egyéniségétől, kitartásától függ.

3./ Volt

2013. aug. 10. 00:27
 2/15 anonim ***** válasza:

1. Is. Ha eléggé tetszik nekem valaki akkor nem várok arra hogy ő próbálkozzon, hanem próbálkozok én. Úgy általában legalább egy "kérőm" mindig van.

2.Nekem már pár nap után is felejtős.

3. Igen. 1 hét.

2013. aug. 10. 00:34
 3/15 anonim válasza:

1. tobbnyire igen:) akad, de nalam mindig csak 1 eselyes van

2. Nem felejtos, ha kellemes a tarsasaga, aranyos, kedves, akkor jo eselyei vannak. Nem mindenki ter rogton a targyra a sexre...

3. Igen, mivel annak vege volt, nyugodtan mentem bele uj kapcsolatba.

2013. aug. 10. 00:52
 4/15 A kérdező kommentje:

Kedves első! A férfi egyénisége és kitartásán múlik? Ha egy férfi kitartó, de nem tetszik különösebben, akkor ezt hogyan adod a tudtára ? És annak a férfinak, aki neked tetszik, és hagyod hogy harcoljon érted, hogyan adod a tudtára, hogy van esélye, csak elvárod, hogy egy kicsit küzdjön még ? Mi van ha azt hiszi nem kölcsönös a vonzalom ?

Kedves második! Elmondanád, hogy miért felejtős már pár nap nap után ?

Persze mások is válaszolhatnak, akik hasonló véleményen vannak.

2013. aug. 10. 00:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Úgy gondoltam, hogy azt én már pár nap ismeretség után el tudom dönteni hogy akkor, vagy akár a jövőben bármikor akarok-e tőle valamit. Ha az elején nincs valami kis "szikra" akkor az nem is lesz.
2013. aug. 10. 01:11
 6/15 anonim válasza:

1. Tényleg így van, persze csak nem mindenki olyan szerencsés hogy válogathat. Van hogy 1-se de van hogy 10 is.

2.Ha az elején nem érzem azt a megmagyarázhatatlan nagyon pici vonzó érzést, akkor felejtős az illető, vagyis elrakom a "csak barát" zónámba. De volt aki kimászott már abból a zónából de az hosszú idő volt, addig általában nem tart ki senki.

3.Olyan még nem volt, de valószínűleg hosszú hónapok kellenének.

A női gondolkozást szeretnéd megérteni vagy csak kutatást végzel? :))

2013. aug. 10. 04:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Megakarlak érteni titeket. Vagyis pontosabban egy bizonyos lányt, akiért nekem megérné harcolni, de az eddigi válaszokból ítélve nem igazán éri meg a dolog : (
2013. aug. 10. 11:28
 8/15 anonim válasza:
Lányként már voltam hasonló szituban. Ugye mind a 3 kérdés jogos. Pl. én a végén nem tudtam, hogy most tényleg bejövök a pasinak, vagy csak a képzeletem játszik velem. Ugye én akkor még kapcsolatban voltam és ő sem mert nagyon direkt jeleket küldeni, pl. meghivni egy kávéra v ilyesmi. Csak mindig társaságban voltunk. Persze mindig jól éreztük magunkat, jókat beszélgettünk, egyszer véletlen szitu során megfogta a kezem, meg megdicsért, na jó azt többször, de ő is félénk volt. Néha irunk, beszélünk, nagyon kedves, de bizalmatlan is, mert ugye még mindig megvan az a pasi. DE mivel ő nem adott konkrét jelet ez miatt nem lépek én sem. Tehát beszélj a nővel és legyél bátor, férfias.
2013. aug. 10. 12:49
 9/15 A kérdező kommentje:

Szóval ha ő végre konkrétan kimutatná, hogy mit akar, te lépnél annak ellenére, hogy van barátja ? Mit takar ez pontosan ?

Egyébként kicsit hasonlóan viselkedek vele, mint ő veled. Jó a kezét mondjuk nem fogtam meg. És neki is van barátja, pontosan ez az, ami visszatart.

2013. aug. 10. 13:11
 10/15 anonim válasza:
Szerintem, ha ő merne lépni, mert pl. nekem fontos, hogy a pasi egyértelműsitse tetszését, akkor igen, én is lépnék. A csiki-csuki játékok nem vezetnek sehova. Fontos egy tisztázó beszélgetés. De egy pasinál nagyon fontos, h bátor legyen, mert a csajoknak a tedd ki hadd hüljön, félénk vagyok, de hóditani akarok, csak filmben jön be, hosszútávon, pl. párkapcsolatban idegesitő egy tétova pasi.
2013. aug. 10. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!