Lányok! Lenne egy pár kérdésem hozzátok! Válaszolnátok? A kérdések lent.
1. Mondják, hogy a férfi próbálkozik, a lány meg kiválasztja azt, amelyik neki tetszik. Szerintetek ez tényleg így van ? Általában hány kérőtök van egyszerre?
2. Ha egy férfival nem alakul ki köztetek valami pár hónap alatt, utána már egészen biztosan felejtős a dolog?
3. Volt olyan, hogy összejöttetek egy addigi fiú ismerősötökkel ( vagy akár baráttal ), miután szakítottatok a barátotokkal ? Ha igen, mennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy túl tegyétek magatokat az előző kapcsolaton és belevágjatok egy újba?
1./Igen így van.Akad.
2./ Nem.Vannak kivételek.A férfi egyéniségétől, kitartásától függ.
3./ Volt
1. Is. Ha eléggé tetszik nekem valaki akkor nem várok arra hogy ő próbálkozzon, hanem próbálkozok én. Úgy általában legalább egy "kérőm" mindig van.
2.Nekem már pár nap után is felejtős.
3. Igen. 1 hét.
1. tobbnyire igen:) akad, de nalam mindig csak 1 eselyes van
2. Nem felejtos, ha kellemes a tarsasaga, aranyos, kedves, akkor jo eselyei vannak. Nem mindenki ter rogton a targyra a sexre...
3. Igen, mivel annak vege volt, nyugodtan mentem bele uj kapcsolatba.
Kedves első! A férfi egyénisége és kitartásán múlik? Ha egy férfi kitartó, de nem tetszik különösebben, akkor ezt hogyan adod a tudtára ? És annak a férfinak, aki neked tetszik, és hagyod hogy harcoljon érted, hogyan adod a tudtára, hogy van esélye, csak elvárod, hogy egy kicsit küzdjön még ? Mi van ha azt hiszi nem kölcsönös a vonzalom ?
Kedves második! Elmondanád, hogy miért felejtős már pár nap nap után ?
Persze mások is válaszolhatnak, akik hasonló véleményen vannak.
1. Tényleg így van, persze csak nem mindenki olyan szerencsés hogy válogathat. Van hogy 1-se de van hogy 10 is.
2.Ha az elején nem érzem azt a megmagyarázhatatlan nagyon pici vonzó érzést, akkor felejtős az illető, vagyis elrakom a "csak barát" zónámba. De volt aki kimászott már abból a zónából de az hosszú idő volt, addig általában nem tart ki senki.
3.Olyan még nem volt, de valószínűleg hosszú hónapok kellenének.
A női gondolkozást szeretnéd megérteni vagy csak kutatást végzel? :))
Szóval ha ő végre konkrétan kimutatná, hogy mit akar, te lépnél annak ellenére, hogy van barátja ? Mit takar ez pontosan ?
Egyébként kicsit hasonlóan viselkedek vele, mint ő veled. Jó a kezét mondjuk nem fogtam meg. És neki is van barátja, pontosan ez az, ami visszatart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!