Miért akar egy elutasított pasi barátkozni?
Így van egy XXI századi modern gondolkodású nő, azaz a többség olyan férfit keres akinél megvan a külső vonzalom a nő részéről és plusz erény a jó anyagi háttér, hisz egy modern nő olyan férfit keres magának aki mellett jó minőségű, igényes életet élhet, nem valami putri lakásban zsiroskenyéren él napról napra.
Ha egyik sincs meg egy férfiban akkor mégis mit akar? A belső tulajdonságait a hajára kenheti abból nem lehet megélni, mellette egy nő sem fog tudni igényes életet élni.
érdekes, hogy jössz ezzel a XXI. százados dumával. Miért, szerinted miben különbözik a XX. századi nő a XXI. századi nőtől? Szerintem semmiben.
Feltenném a kérdést neked is. Miért akar velem egy olyan nő barátkozni, aki már elutasított? Én erre pl nem tudom a választ, de majd te XXI. századi nő megmondod, ha tudod.
Szia!
Leszünk barátok? ;) :p
27/F
Egyébként jól látod, a remény hal meg utoljára. Ezért próbálkoznak sokan barátnak maradni, főleg ha az elutasítás nem elég határozott. Korábban én is tettem ilyet sikertelenül. Többen azt értékelik, hogy elég kitartó-e a srác, náluk ez abszolút plusz pont. Egy lényeges dolgot figyelmen kívül hagysz. Ha valaki igazán szerelmes, akkor egy kis visszautasítás nem fogja eltántorítani.
nekem is eddig kivétel nélkül minden fiú barátom előállt a nagy vallomással, amikor már több éve elvileg barátok voltunk, aztán még ők voltak megsértődve... már nem lesz több fiú barátom :D
Ezen az oldalon nem érdemes kérdést feltenni, tele van ronda szűz fiúkkal, akiknek ugyanúgy a jó csajok kellenek, de nem kaphatják meg őket, ezért a lányokat utálják.
A kérdező legalább őszinte, ami nagy dolog manapság.
Igen, srácok, ilyen korunk emancipált nője. Mert megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!