Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért akar egy elutasított...

Miért akar egy elutasított pasi barátkozni?

Figyelt kérdés
Ha elutasítanak egy pasit az miért akar barátja lenni az a nőnek, ahelyett hogy felfogná hogy semmi esélye és nem is lesz és lépne tovább? Mert egy nő nem gondolja meg magát ha valakit egyszer elutasít az később se fog kelleni neki. Max ha szemét, akkor még hülyíti a szerencsétlen pasast. Nem is értem mire fel ilyen naivak ezek a férfiak, mit gondolnak, hogy majd a belső tulajdonságuk miatt kellenek mikor külsőleg egyáltalán nem nagy számok.
2013. szept. 21. 12:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%
Még az a szerencse, hogy vannak nem XXI. századi lányok is, különben a népesség száma már eléggé lecsökkent volna.
2013. szept. 21. 12:44
 22/41 anonim ***** válasza:
72%
aki rondanak szuletek sose lesz noje kiveve ha gazdag lesz ahogy velem torent onnantol lesz.
2013. szept. 21. 12:49
 23/41 anonim ***** válasza:
88%
13%.. csak nem Andrew G. Vajna van köztünk?
2013. szept. 21. 12:51
 24/41 A kérdező kommentje:

Így van egy XXI századi modern gondolkodású nő, azaz a többség olyan férfit keres akinél megvan a külső vonzalom a nő részéről és plusz erény a jó anyagi háttér, hisz egy modern nő olyan férfit keres magának aki mellett jó minőségű, igényes életet élhet, nem valami putri lakásban zsiroskenyéren él napról napra.

Ha egyik sincs meg egy férfiban akkor mégis mit akar? A belső tulajdonságait a hajára kenheti abból nem lehet megélni, mellette egy nő sem fog tudni igényes életet élni.

2013. szept. 21. 12:54
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

érdekes, hogy jössz ezzel a XXI. százados dumával. Miért, szerinted miben különbözik a XX. századi nő a XXI. századi nőtől? Szerintem semmiben.

Feltenném a kérdést neked is. Miért akar velem egy olyan nő barátkozni, aki már elutasított? Én erre pl nem tudom a választ, de majd te XXI. századi nő megmondod, ha tudod.

2013. szept. 21. 13:04
 26/41 A kérdező kommentje:
Ezek a barátságok ha megfigyeled mindig fals dolgok, mert a nő nem akarja, de legtöbbször szánalomból belemegy, a pasi se akarja, az mást akar. És a végén lesz egy jó nagy balhé, mikor a nő párt talál magának a pasi meg besértődik ezen. Én ezért is nem megyek bele ilyen barátságnak nevezett izékbe, de akkor meg én vagyok a szemét még a végén.
2013. szept. 21. 13:12
 27/41 anonim ***** válasza:
30%

Szia!

Leszünk barátok? ;) :p

27/F

Egyébként jól látod, a remény hal meg utoljára. Ezért próbálkoznak sokan barátnak maradni, főleg ha az elutasítás nem elég határozott. Korábban én is tettem ilyet sikertelenül. Többen azt értékelik, hogy elég kitartó-e a srác, náluk ez abszolút plusz pont. Egy lényeges dolgot figyelmen kívül hagysz. Ha valaki igazán szerelmes, akkor egy kis visszautasítás nem fogja eltántorítani.

2013. szept. 21. 13:16
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Én azt figyeltem meg, hogy olyan erkölcsi magasságban ülsz, hogy sár nem lehetne senki a talpadon.
2013. szept. 21. 13:18
 29/41 anonim ***** válasza:
38%

nekem is eddig kivétel nélkül minden fiú barátom előállt a nagy vallomással, amikor már több éve elvileg barátok voltunk, aztán még ők voltak megsértődve... már nem lesz több fiú barátom :D

Ezen az oldalon nem érdemes kérdést feltenni, tele van ronda szűz fiúkkal, akiknek ugyanúgy a jó csajok kellenek, de nem kaphatják meg őket, ezért a lányokat utálják.

2013. szept. 21. 13:20
 30/41 anonim ***** válasza:
92%

A kérdező legalább őszinte, ami nagy dolog manapság.

Igen, srácok, ilyen korunk emancipált nője. Mert megérdemli.

2013. szept. 21. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!