Miért akar egy elutasított pasi barátkozni?
Figyelt kérdés
Ha elutasítanak egy pasit az miért akar barátja lenni az a nőnek, ahelyett hogy felfogná hogy semmi esélye és nem is lesz és lépne tovább? Mert egy nő nem gondolja meg magát ha valakit egyszer elutasít az később se fog kelleni neki. Max ha szemét, akkor még hülyíti a szerencsétlen pasast. Nem is értem mire fel ilyen naivak ezek a férfiak, mit gondolnak, hogy majd a belső tulajdonságuk miatt kellenek mikor külsőleg egyáltalán nem nagy számok.2013. szept. 21. 12:09
11/41 anonim válasza:
kérdező.Az állításaidat sok esetben megcáfolták.Szóval szerintem jobb ha hagyod az oldalt az értelmesebb emberekre.
Addig te menj és keress magadnak egy felszínes jóképű csávót.Aki amúgy bunkó majom.
De ügye ma már mindenkinek a külső fontos szóval nem fog érdekelni a személyisége.
12/41 anonim válasza:
#10: Inkább te vagy szánalmas, a 13%-oddal.
13/41 anonim válasza:
a te 51ed sokkal job jah xdd
14/41 anonim válasza:
Én meg tudom cáfolni. Sok kapcsolat alakult ki úgy a környezetemben, hogy először csak barátok voltak. Ráadásul így a természetes és modern, nem úgy, ahogy te leírod kedves kérdező...
A külső megfog, a belső megtart. Szól a mondás.
15/41 anonim válasza:
a kulso megfog a penz megtart jah.
16/41 anonim válasza:
Mert naiv lúzer, és azt hiszi, h a belsőjével meg tudja fogni a csajt, miután a külsejével nem sikerült.
17/41 A kérdező kommentje:
Igen a külső megfog, a belső megtart, de pont erről beszélek, ha a külső nem fog meg akkor felesleges itt a barátságköröket lefutni, nem fog kelleni a nőnek a pasi. Az a barátság amiből kapcsolat lett ott az elején már megvan a kémia, csak van egyéb akadály, pl valamelyik fél kapcsolatban van és van annyira korrekt, hogy nem kúr félre, aztán barátok maradnak és ha mindkét fél szabad akkor átalakulhat barátsággá, de ahol a nőnek nem jön be a pasi külsője abból soha nem lesz kapcsolat. Egy példát nem tudok felhozni az egész barátsági körömből ahol ilyen lett volna.
2013. szept. 21. 12:31
18/41 A kérdező kommentje:
javítás:
ha mindkét fél szabad akkor átalakulhat KAPCSOLATTÁ
2013. szept. 21. 12:32
19/41 A kérdező kommentje:
Nyugodtan nekem támadhattok egyébként lepereg rólam, jó elhiszem hogy egyeseknek fáj az igazság, de legalább nem handabandázok mint sok nő hanem igazat mondok, kimondom a valóságot, mert elegem van már a sok barátkozós pasiból aki naivan hisz a semmiben a végén meg a nő lesz a rohadtszemét mert mégsem jött össze velük hanem olyannal aki bejön neki.
2013. szept. 21. 12:34
20/41 anonim válasza:
Hogyha csúnyának szülesz, már baszhatod, sosem lesz barátnőd, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!