Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit akar tōlem?

Jolanda beatrice kérdése:

Szerintetek mit akar tōlem?

Figyelt kérdés
Honapokkal ezelōtt kezdōdött. Elõször csak hazavitt. Mondta cigizzünk egyet együtt. Beszèlgettünk. Majd aztân újra. Elkezdett hazavinni a munkahelyemrõl egyre sûrübben... Buliba mentünk, ès fizette az innivalóim. Többszõr is. Társaságban csak engem nèzett, ès ha sztorit mesèlt nekem mondta. Ha rossz kedvem volt face-n vicceket küldött. Nèha viccesen húzta agyam. A haverjaival valo találkákat zsinorba mondta le hogy velem legyen. Mostanság szinte minden este beszèlünk, szemèlyesen, órâkig. Mindent megjegyzett rólam. Szeretnè,hogy megvallósitsam a terveim, ès mindig beszâmol hogy õ miket intèzett el. Ûgy bánik velem mint egy hímes tojással. Be vallom belezúgtam. Ezt meg is mondtam neki. Beborult. Õ nem akar most semmit. Aztán újra kezdtük az egèszet. Váratlanul megjelengetett ott ahol voltam, hogy hazavigyen. nègyszer jeleztem, hogy nekem ō bejön. nègyszer borult be. aztán elõlrōl az egèsz. Most már felhiv hogy talizzunk. Beszèl az èletèrōl, terveirōl. szeret velem lenni. büszke rám. mist utoljára mikor jeleztem, hogy legetne vmi, újra borult minden, ès elõször mondtam, hogy okè, legyünk csak barátok. egy hètig haragudott rám, nem nèzett a szemembe. most megint minden a règi, vagy mèg bensõsègesebb. egy ismerõsnél voltunk, aki kicsit nyomult rám. látszott hogy fèltèkeny lett. tegnap mondta hogy hetvegen balcsin volt, es volt ott egy lány. semmi nincs. csak tetszett neki.. este közöltem vele, hogy egy kicsit kevesebbet kène talalkoznunk. teljes pánik.nem akar elveszíteni, meg aggódik miattam, meg fontos vagyok neki. ne legyen igy., maradjon minden a règiben. hát èn már nem èrtem, mit akar, mert a barataim nem csinalnak ilyet.

2013. júl. 24. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ő maga sem tudja mit akar így mi sem tudhatjuk.
2013. júl. 24. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan mintha nem akarna kapcsolatot, de azt sem akarná hogy te mással legyél. Neki ez az állapot jó, szerintem.
2013. júl. 24. 16:12
 3/4 anonim válasza:
Határozatlan, szentem ez nem jó, ne akarj tőle többet mint barátság és szerintem attól te oszejohetsz akar mással is mert ha szeret is egy kicsit és ha a barátjának tart akkor elfogadja hogy mással vagy ha pedig nem akkor nem sok értelme van annak amit csinaltok
2013. aug. 1. 21:28
 4/4 anonim válasza:
ő is csak barátságot akar, nem többet
2015. aug. 1. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!