Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok rólam? /Kép/

Mit gondoltok rólam? /Kép/

Figyelt kérdés

Szegedi gimnazista vagyok, elsősorban tudományos ((bio)kémia, kémia, biológia), történelmi, fantasy érdeklődésű. Imádom a régies divatot, 30-40-50-es évek férfi (és női, pinup) divatját, és igyekszem aszerint öltözködni (ami miatt rendszerint sokkal idősebbnek néznek :D). Nagyjából tisztában vagyok a hibáimmal, de érdekelne hogy másik mit és hogyan látnak.

1.: [link]

2.: [link]

Pozitív és negatív véleményt is felpontozok, amennyiben normálisan megfogalmazott releváns válasz. :)

2013. szept. 20. 23:32
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

#47:

Élek-halok Angliáért (és egész Britanniát is imádom), szóval az "angolgyerek" dologgal fején találtad a szöget. ;)

Az én stílusomat szokták még az olasz "keresztapa stílussal" is összevetni, amihez talán hasonló lehet, bár nekem nem célom. Ha már Anglia, van egy mondás: 'Speak english, dress italian, spend arabic, fight chinese'. :)

2013. szept. 24. 20:25
 52/57 anonim ***** válasza:

Kérdező! Vótá mán angliába? oszt ott hun? Londonba?

Ott vótam én is mútko, a dartford tunel után Thurrock-ból van buszjárat befelé. Miko mész mögin? Ott talákozhatnánk!

2013. szept. 24. 20:47
 53/57 anonim ***** válasza:
annyira ismerős vagy! :D de nem tudom hogy honnan. :D
2013. szept. 24. 23:56
 54/57 anonim válasza:

#6 kocka stílus? :O

Akkor az Spongyabob! =D

2013. szept. 28. 16:48
 55/57 anonim ***** válasza:
Ari vagy! :3
2013. okt. 1. 23:03
 56/57 anonim ***** válasza:
jók a képek nagyon! aranyos vagy :)
2013. okt. 15. 19:17
 57/57 anonim ***** válasza:
öltözködési stílusod, nagyon egyedi jól is áll és hatalmas like :D
2013. okt. 18. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!