Mit gondoltok rólam? /Kép/
Szegedi gimnazista vagyok, elsősorban tudományos ((bio)kémia, kémia, biológia), történelmi, fantasy érdeklődésű. Imádom a régies divatot, 30-40-50-es évek férfi (és női, pinup) divatját, és igyekszem aszerint öltözködni (ami miatt rendszerint sokkal idősebbnek néznek :D). Nagyjából tisztában vagyok a hibáimmal, de érdekelne hogy másik mit és hogyan látnak.
1.: [link]
2.: [link]
Pozitív és negatív véleményt is felpontozok, amennyiben normálisan megfogalmazott releváns válasz. :)
#21:
Az én belsőm leginkább olyan kémiázgatós, egy héten 18 órát alvogatós :D
De részben igazad van, inkább elméleti embernek tartom magam, ennek ellenére nem mondanám, hogy az a tipikus, akit a többség elképzelne. :) Szívesen ismerkedem új emberekkel (már csak azért is, mert érdekel a pszichológia, pl.), szívesen járok el a barátaimmal is ide-oda. :)
#25:
Iskola miatt. De attól függetlenül is éjjeli bagoly vagyok. :)
inkább ez a stílus mint a sok páwa, ratyi, divatbuz-i... ha a stílushoz társul a régimódi, emberbarát, illemtudó igazi EMBER viselkedés is ha érted mire gondolok
arra lennék kíváncsi, te mint fantasy kedvelő éjjeli bagoly biztos nyomulsz 1-2 game-n, érdekelne, hogy mik azok..
#29:
Mostanában nagyon leszoktam a játékokról. :) Nem is lenne rá időm. Van jó pár, amivel játszottam régebben, és még több, amivel nem. Egyrészt a gépem se bírná már, meg inkább tanulok, és leszek orvos, mint hogy játszak. :)
Örök kedvenc pl. a Gothic sorozat (II+kieg.-ig), The Witcher I (nyilván a többi rész is az lenne, de nem játszottam velük), Risen I és társaik. Amik érdekelnének, az pl. az AC sorozat, Oblivion, Skyrim, Witcherek további részei, The Last of Us, Risen II-III.
Korábban voltak böngészős játékok is (tipikus pl. a Hódító, Klánháború, Travian), de évek óta leszoktam ezekről.
De miért ilyen fontos kérdés ez neked, drága válaszoló? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!