Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok rólam? /Kép/

Mit gondoltok rólam? /Kép/

Figyelt kérdés

Szegedi gimnazista vagyok, elsősorban tudományos ((bio)kémia, kémia, biológia), történelmi, fantasy érdeklődésű. Imádom a régies divatot, 30-40-50-es évek férfi (és női, pinup) divatját, és igyekszem aszerint öltözködni (ami miatt rendszerint sokkal idősebbnek néznek :D). Nagyjából tisztában vagyok a hibáimmal, de érdekelne hogy másik mit és hogyan látnak.

1.: [link]

2.: [link]

Pozitív és negatív véleményt is felpontozok, amennyiben normálisan megfogalmazott releváns válasz. :)

2013. szept. 20. 23:32
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem tetszik a stílusod, mármint tetszik a vintage öltözködés, de ez nekem inkább nagypapás. És az ilyen külsőhöz otthonülős, elmélkedős, mélázgatós belsőt tudok elképzelni, amit szintén nem bírok, mert én inkább olyan ugribugri, hiperaktív lány vagyok. :)
2013. szept. 20. 23:50
 22/57 anonim ***** válasza:
54%
abszólút jó, testalkat, és a divat stílus is bejön :)
2013. szept. 20. 23:50
 23/57 A kérdező kommentje:

#21:

Az én belsőm leginkább olyan kémiázgatós, egy héten 18 órát alvogatós :D

De részben igazad van, inkább elméleti embernek tartom magam, ennek ellenére nem mondanám, hogy az a tipikus, akit a többség elképzelne. :) Szívesen ismerkedem új emberekkel (már csak azért is, mert érdekel a pszichológia, pl.), szívesen járok el a barátaimmal is ide-oda. :)

2013. szept. 20. 23:53
 24/57 anonim válasza:
54%
Cuki vagy :)
2013. szept. 20. 23:56
 25/57 anonim ***** válasza:
56%
Miért csak ennyit alszol? Mazochista vagy?
2013. szept. 20. 23:57
 26/57 A kérdező kommentje:

#25:

Iskola miatt. De attól függetlenül is éjjeli bagoly vagyok. :)

2013. szept. 21. 00:00
 27/57 anonim ***** válasza:
87%
Nem semmi, elmehetnél egy olyan klasszikus detektívnek mint például Eliot Ness :) Mondjuk a sapi nekem nagyon nem jön be.
2013. szept. 21. 00:00
 28/57 anonim ***** válasza:
31%
Mindig azt hiszem, hogy egy lány rak fel képet... :((
2013. szept. 21. 00:03
 29/57 anonim ***** válasza:
54%

inkább ez a stílus mint a sok páwa, ratyi, divatbuz-i... ha a stílushoz társul a régimódi, emberbarát, illemtudó igazi EMBER viselkedés is ha érted mire gondolok

arra lennék kíváncsi, te mint fantasy kedvelő éjjeli bagoly biztos nyomulsz 1-2 game-n, érdekelne, hogy mik azok..

2013. szept. 21. 00:16
 30/57 A kérdező kommentje:

#29:

Mostanában nagyon leszoktam a játékokról. :) Nem is lenne rá időm. Van jó pár, amivel játszottam régebben, és még több, amivel nem. Egyrészt a gépem se bírná már, meg inkább tanulok, és leszek orvos, mint hogy játszak. :)

Örök kedvenc pl. a Gothic sorozat (II+kieg.-ig), The Witcher I (nyilván a többi rész is az lenne, de nem játszottam velük), Risen I és társaik. Amik érdekelnének, az pl. az AC sorozat, Oblivion, Skyrim, Witcherek további részei, The Last of Us, Risen II-III.

Korábban voltak böngészős játékok is (tipikus pl. a Hódító, Klánháború, Travian), de évek óta leszoktam ezekről.

De miért ilyen fontos kérdés ez neked, drága válaszoló? :D

2013. szept. 21. 00:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!