Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok rólam? /Kép/

Mit gondoltok rólam? /Kép/

Figyelt kérdés

Szegedi gimnazista vagyok, elsősorban tudományos ((bio)kémia, kémia, biológia), történelmi, fantasy érdeklődésű. Imádom a régies divatot, 30-40-50-es évek férfi (és női, pinup) divatját, és igyekszem aszerint öltözködni (ami miatt rendszerint sokkal idősebbnek néznek :D). Nagyjából tisztában vagyok a hibáimmal, de érdekelne hogy másik mit és hogyan látnak.

1.: [link]

2.: [link]

Pozitív és negatív véleményt is felpontozok, amennyiben normálisan megfogalmazott releváns válasz. :)

2013. szept. 20. 23:32
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
38%

Húúúú! Nekem nagyon szimpi a stílusod! Biztos érdekes egyéniség vagy! Végre egy (ha nem haragszol,a korod miatt még csak jövendőbeli) férfi és nem egy rózsaszín divatmajom!

23/N

2013. szept. 21. 00:33
 32/57 anonim ***** válasza:

nem tudom, erre voltam kíváncsi :D

köszönöm a részletes választ, valóban jó játékok :)

2013. szept. 21. 00:36
 33/57 anonim válasza:
38%
igazi kis jampi :)) mondjuk tényleg mintha a nagypapám szekrényébe néznék be, de nekem ez bejön :) akkoriban még tudtak öltözködni az emberek :) apropó hova jársz?
2013. szept. 21. 00:39
 34/57 anonim ***** válasza:
Mondjuk én kecskeméti lány vagyok,de bejön a stílusod,jó,hogy fel mered vállalni az egyéniségedet.Normálisnak tűnsz.
2013. szept. 21. 00:44
 35/57 anonim ***** válasza:
53%
31: azért el ne csöppenj már. Vannak még egyéniségek rajta kívül is. Pl. én :)
2013. szept. 21. 00:44
 36/57 A kérdező kommentje:

#31:

18 vagyok. Érdekelne, hogy miért gondolod, hogy a férfivé válás kor függvénye. :) A tapasztalat csak egy dolog azoknak, akik csak a saját hibájukból képesek tanulni. Mint ahogy a kor is csak egy állapot, és nem érdem, mint ahogy sokan beállítják azt.

#33:

Privátban leírtam. :)

2013. szept. 21. 01:08
 37/57 anonim ***** válasza:
23%

Meglepődtem,mikor megláttam a képeidet!

Kevés ilyen öltözködésű embert látni Magyarországon, sajnos..

2013. szept. 21. 01:44
 38/57 anonim ***** válasza:
53%

Amúgy most nem sértésből (kivételesen), de csak nekem nem tetszik ez az öltözködés? :D

Az tény, hogy egyedi, de akkor is... nekem inkább viccesen hat... nem tudnám komolyan venni a viselőjét.

2013. szept. 21. 01:47
 39/57 anonim ***** válasza:

Először a régi Patrick Stump ugrott be :D

Mostmár legalább tudom mi annak a stílusnak a neve. Csomó ideig akartam olyan kabátot,mint neki volt,csak enélkül nehéz volt

2013. szept. 21. 03:42
 40/57 anonim ***** válasza:
off. Melyik gimibe jársz?
2013. szept. 21. 08:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!