Mit gondoltok rólam? /Kép/
Figyelt kérdés
Szegedi gimnazista vagyok, elsősorban tudományos ((bio)kémia, kémia, biológia), történelmi, fantasy érdeklődésű. Imádom a régies divatot, 30-40-50-es évek férfi (és női, pinup) divatját, és igyekszem aszerint öltözködni (ami miatt rendszerint sokkal idősebbnek néznek :D). Nagyjából tisztában vagyok a hibáimmal, de érdekelne hogy másik mit és hogyan látnak.
1.: [link]
2.: [link]
Pozitív és negatív véleményt is felpontozok, amennyiben normálisan megfogalmazott releváns válasz. :)
2013. szept. 20. 23:32
1/57 Tündöklő Charmander válasza:
esetleg távolabbi kép ahol jobban látszol ?
2/57 A kérdező kommentje:
mások*
2013. szept. 20. 23:33
3/57 anonim válasza:
cool, igazi antipáwa karakter
5/57 anonim válasza:
Lajcsi, te vagy az?!
Telefonáltam tegnap, hogy gyere megrakni szénnel a gőzmozdonyt, de még mindig nem vagy itt! Te pofátlan, te!
6/57 anonim válasza:
Sok mindent egy kép alapján nem szoktam gondolni, de a legelső benyomásom az, hogy normálisnak tűnsz. Az öltözködésed tetszik.
10/57 anonim válasza:
Gimiben én is hasonlóan öltözködtem, mondták is hogy biztos a nagyfateromtól lopom a ruhákat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!