Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon nehezen nyílok meg?

Figyelt kérdés
Új osztályban vagyok és nagyon nehezen nyílok meg. Van egy lány, akivel már szinte járunk, de ha nem kettesben vagyunk nem bírok megszólalni. Pedig én amúgy elég beszédes vagyok. Ez Őt is zavarja és azt szeretném kérdezni, hogy ezzel lehet valamit csinálni? A régi osztályomban sokat beszéltem meg minden, de itt szégyenlős vagyok még így három hét után is. Nem tudom mi a baj, de Őt is zavarja és engem még inkább. Tudtok segíteni hogyan nyíljak meg előtte és az osztály előtt? 16/f
2013. szept. 20. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Téged igazából az zavar, hogy önbizalom hiányos vagy..

Szóval hogy értsd:

-Játszod a nagyfiút kemény vagy, de még fogadni merek ő az első csajod.

-Most vagy először szerelmes

Egyre figyelj legyél laza, és szard le ki mit gondol!

2013. szept. 20. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:

mondanám, hogy vigyél piát de az hülyeségnek lenne, inkább nem ajánlom

inkább bízd az időre, majd megismered őket és megnyílsz ez természetes dolog

2013. szept. 20. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Ggen, ő az első barátnőm. Ennyire látszik?:) Akkor csak várjak??

2. Hát igen ez elég hülyeség:D de a másik felét köszi

2013. szept. 20. 21:20
 4/5 anonim válasza:
Szerintem azért nem nyílsz meg a másik emberek felé mert nagyon ragaszkodsz a lány barátodhoz. Gondolom nincs más barátod, és nem is igazán ismersz mást az osztályodból, ezért azt javaslom hogy próbálj mindenkivel barátkozni, a többi meg majd kialakul. Remélem tudtam segíteni,sok szerencsét!
2013. szept. 20. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából nincs olyan ember akivel lenne bármi közös témám, ezért nem megyek oda máshoz. És nem a barátom, már majdnem járun k, csak én még nem akarom, meg akarom várni míg feloldódok, hogy igazából megismerjen mielőtt összejönnénk.
2013. szept. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!