Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hoogy minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hoogy minimális önbizalmam sincs? És nehezen nyílok meg társaságban?

Figyelt kérdés
A barátom folyton mondogatja milyen jó vagyok..., munka téren is csak dícsérnek...Mégis csak magamat bántom mindenért, mindent magamra veszek.
2011. máj. 27. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nehezen nyílok meg társaságban, ez ilyen alap habitusa van az embernek, és ezen nem igazán lehet változtatni. Van extrovertált és introvertrált ember. Mi az utóbbiba tartozunk :) Szerintem ez nem gond. De nem éri meg ezen változtatni ,mert úgyis előjön az "eredeti" éned, és az cikis ha kiderül csak megjátszotta az ember magát. Önbizalmodon úgy lehet változtatni a kérdésed alapján lánynak gondollak, hogy mondjuk felöltesz magadról egy csinos képet közösségi oldalon és arra biztos kapsz bókokat. Szerintem az egy lánynak elég önbizalmat tud adni :).

2011. máj. 27. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi talán megpróbálom.
2011. máj. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!